طراحی سایت
آموزش فوندانت کاری
آموزش فوندانت کاری
شهریور ۳۰, ۱۳۹۸
نمایش همه

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی از جمله آموزش هایی بود که در سری جلسات آموزش قنادی توسط استادکاران شرکت فو ترکیه و نیز استاد کاران و همکارانی شرکت سی تاک در محل سمینار و آموزشگاه شیرینی شرکت سی تاک انجام پذیرفت. سومین جلسه از سری آموزش های قنادی شرکت سی تاک آموزش کیک سازی بوده و بالطبع مربوط به فنون ساخت کیک ، استفاده از قالب های سیلیکونی در انواع و اندازه های متفاوت ، نحوه به کار گیری ابزار قنادی و لوازم قنادی ، نحوه به کار گیری  ماشین آلات قنادی از جمله فر کانوکشن ، شوک فریزر ، میکسر قنادی ، فوندانت پهن کن و… به صورت اختصاصی در رابطه با ساخت و تزئین انواع کیک فوندانت و کیک های خامه و… و در نهایت استفاده از مواد اولیه ای مانند ژله براق کننده کیک و دسر ( فوژل ) ، فوندانت فوردکو و فوندانت فو ، شکلات اکلر در دو نوع سفید و تیره ، پودر اسپونج ، پودر مافین فوردکو که در انواع طعم ها تولید می شود و… می شد.

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

در روز آموزش کیک سازی شرکت سی تاک از مواد اولیه دیگری نیز استفاده شد که به ندرت توسط استادکاران قناد کشور مورد استفاده قرار می گیرد. پودر شارلوت فو در طعم های ساده ، میوه ای و… مورد استفاده قرار گرفته و بافت و طعم کیک پس از تزئین نیز مورد بررسی استادکاران قرار گرفت.

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

در برخی از کیک ها که در روز آموزش کیک سازی ساخته شد از شکلات اکلر فو برای تزئین استفاده شد. شکلات اکلر فو از محصولات شرکت فو ترکیه است که در حالتهای مختلف به صورت رشته ای ، تخته ای ، مجسمه و یا به صورت مایع و بر روی برخی نقاط کیک مورد استفاده قرار می گیرد. شکلات اکلر در دو نوع سفید و تیره وجود دارد که نوع سفید آن قابلیت رنگ پذیری داشته و می توان در ترکیب با رنگ های ژله ای و یا پودری و مایع فو رنگ هایی با جلای بالا و چشم نواز ایجاد نمود.

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

فوژل از جمله موادی است که به دلیل موارد کاربرد بالا هم در دسر و هم در انواع کیک مورد استفاده قرار می گیرد . چرا که فوژل فو دارای طعم های متنوع و بالطبع رنگ های متفاوت است به همین دلیل جهت افزودن و تشدید طعم و همچنین دکور کردن انواع کیک فوندانت و خامه ای مورد استفاده قرار می گیرد. فوژل فوردکو دارای طعم هایی بسیار متنوع است که خانواده انواع میوه ها و همچنین خانواده قهوه را شامل می شود. فوژل فوردکو در طعم هایی نظیر فوژل پرتقال فوردکو ، فوژل موز فوردکو ، فوژل توت فرنگی فوردکو و یا طعم هایی نظیر کارامل موجود بوده و مورد استفاده قرار می گیرد.

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

لازم به ذکر است که در تمامی کیک های ساخته شده در آموزش کیک سازی از پودر مافین آماده فوردکو به عنوان بدنه اصلی کیک ها استفاده شده است. پودر مافین آماده فوردکو در طعم های مافین ساده ، شوکومافین ، پودر کیک ردولوت و همچنین پودر کیک هویج فوردکو در کلاس های آموزش قنادی شرکت سی تاک مورد مصرف قرار گرفت. پودر کیک های آماده فوردکو به صورتی بسیار آسان تهیه شده و به دلیل اینکه به مواد افزودنی نیاز ندارد می توان از آن در قنادی ها ، کارگاه های قنادی ، انواع دسر و همچنین منزل نیز استفاده نمود.

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

در تصویر بالا نحوه پوشش دهی و همچنین غلظت فوژل فوردکو بر روی کیک را مشاهده می کنید. فوژل فوردکو قابلیت آبخوری داشته و می توان به آن آب اضافه کرد تا از غلظت بسیاری بالای فوژل کاسته شود.

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

آموزش کیک سازی

شرکت سی تاک در زمینه های گسترده ای در صنعت غذایی کشور فعالیت داشته که از جمله آنها می توان به فروش لاکتوز ، فروش پودر  خامه ، خرید لوازم قنادی ، خرید ابزار قنادی ، خرید ماشین آلات قنادی و خرید مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک انجام پذیر است که از جمله آنها می توان به خرید لاکتوز ، خرید پودر چربی ، خرید پودر خامه ، خرید فوندانت ، کرمفیل ، فومر ، کریمر و فوژل اشاره نمود. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با محصولات فو عرضه شده توسط شرکت سی تاک  لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید و یا با کارشناسان بخش فروش ما در ارتباط باشید .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code