طراحی سایت

خصوصیات فوندانت

فوندانت از جمله مواد اولیه ای است که در صنعت قنادی و کیک و شیرینی پزی مصرف بسیار زیادی داشته و به دلیل خاصیت شکل پذیری و انعطاف از محبوبیت بالایی نیز برخوردار است . انواع فوندانت برای مصارف متفاوتی به کار می روند. چه در ققنادی ها و چه به عنوان یک خمیر مایه کیک سازی اولیه در منازل . از فوندانت فو در جهت موارد زیادی استفاده می شود که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود : مجسمه سازی و تزئین مجسمه ، گل سازی ، کاور کردن کیک ، انجام تزئینات بر روی کیک و دسر و … انجام عملی مانند کاور کردن کیک به فوندانت های نازک و در عین حال شفاف نیاز است و این دقیقا خاصیتی است که می توان در فوندانت فو یافت . از جمله خصوصیات فوندانت باید به موارد ذیل اشاره نمود. فوندانت فو بسیار نازک و در حد یک کاغذ A4 بوده ، بدون ترک خوردگی پهن می شود و تنتها فوندانتی است که در کشور ایران به منظور خوراکی استفاده می شود. علاوه بر این فوندانت های فو شفاف و براق بوده و لطافت آن بی نظیر است . البته مورد دیگری که بسیار برای قنادان مهم است انعطاف پذیری فوندانت است چرا که از فوندانت برای شکل دهی و تزئین مجسمه های روی کیک نیز استفاده می شود . به طور مثال کیک های مناسبتی که برای تولد ، کیک ازدواج ، فارغ التحصیلی و …. ساخته می شود باید دارای علائمی مخصوص همان مناست باشد به همین منظور از فوندانت و علی الخصوص فوندانت های رنگی فو استفاده می شود تا علاوه بر چشم نواز کردن ظاهر کیک از طریق رنگ ، ساخت مجسمه ها و تزئینات متناسب نیز انجام گیرد .

از دیگر مزایای فوندانت فو این است که قابلیت ترکیب پذیری با دیگر مواد اولیه قنادی دارد . به طور مثال جهت خشک شدن زودتر ، می توان فوندانت فو را با پودر تایلوس ترکیب نمود . فوندانت فو معمولا در دو نوع ساده و فرست کلاس موجود است . نوع معمولی آن از تمام خواص ذکر شده برخوردار است اما فوندانت فرست کلاس فو به جهت کیفیت بالاتر خود مخصوص قکیک های عروسی و طبقاتی می باشد و دارای کش سانی بسیار بالا و بافت ابریشمی می باشد و دما را بسیار خوب در خود حفظ می کند.

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر فوندانت ، لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه دیگری نیز توسط  شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فومر ، کرمفیل و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با فوندانت فو لطفا به صفحات سی تاک در شبکه های اجتماعی از قبیل تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

4 دیدگاه ها

  1. فردی گفت:

    این فوندانت ها از چی درست شدن ؟ چون من اولین باره که میشنوم فوندانت خوراکی وجود داشته باشه . قنادی ها و لوازم قنادی فروشی ها هم میگن که فوندانت فقط برای روکش کیکه و نباید خورد درست میگن ؟

    • سعید جوزی گفت:

      بله در حال حاضر فقط فوندانت فو به صورت خوراکی موجوده . فوندانت فو از مواد کاملا طبیعی و قابل مصرف تهیه شدند . البته نوع غیر خوراکی فوندانت هم موجوده که فقط برای مجسمه سازی و دکور استفاده میشه. در این مورد توصیه اکید میشه که از مصرف فوندانت های بدون تاییدیه و اطلاعات ساخت جدا خودداری کنید .

  2. سید حسین گفت:

    تاریخ انقضا دارن فوندانت ها ؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code