طراحی سایت

سس کافه بار فو

سس کافه بار فو جهت تشدید طعم انواع نوشیدنی سرد و گرم،دکوراسیون، بستنی، دسر، کیک،تارت،پای،خامه و یا داخل انواع وافل استفاده می شود. سس کافه بار فو در طعم های متنوعی موجود است مانند شکلات تلخ ، شکلات سفید ، تافی کارامل و …

رسپی ( طرز تهیه ، آماده سازی و مصرف ) سس کافه بار فو :

مواد لازم:

کافه بار سس شکلات سفید : 2cl
اسپرسو : 1cl
فوم شیر : به میزان لازم

در مرحله اول کافه بار سس را در لیوان ریخته و سپس فوم شیر را به صورت آهسته به آن اضافه می کنیم و در آخر اسپرسو را روی فوم شیر به آرامی ، می ریزیم که حالت لایه ای پیدا کند. در صورت تمایل می توانید کمی سیروپ یا طعم دهنده جهت افزودن طعم میوه با آن اضافه نموده و یا از برگه های گیاه هایی مانند پونه کوهی که رایحه ای گرمتر دارند برای تزئین و البته تشدید رایحه نوشیدنی استفاده نمود.

سس کافه بار فو

سس کافه بار فو

مواد اولیه ، ابزار و لوازم قنادی متنوعی توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به سیروپ ، لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فومر ، کرمفیل و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سیروپ های متنوع فو و همچنین دریافت رسپی های بیشتر لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code