طراحی سایت

شیرینی لوتکا

شیرینی لوتکا نوعی شیرینی خشک محسوب می شود که در تهیه آن از مغزی های میوه ای و ژله ای استفاده می شود . علاوه بر مواد اولیه آماده و در دسترس که معمولا در هر منزلی به عنوان مواد اولیه شیرینی و کیک پزی یافت می شود ، برای پخت شیرینی لوتکا به مغزی هایی نیز برای استفاده درون کار نیاز خواهید داشت . پخت شیرینی لوتکا به آسانی میسر بوده و می توان با استفاده از ابزار و مواد اولیه غیر تخصصی به راحتی قابل پخت و آماده سازی است رسپی شیرینی لوتکا  که در ادامه شرح داده ایم برای پخت در قنادی ها عرضه شده و در مقادیر بالا تهیه می شود برای تهیه مقادیر و تعداد کمتر اوزان داده شده را به میزان مورد نیاز خود تغییر دهید . برای مغزی به کار رفته در شیرینی لوتکا از کرمفیل های تولیدی شرکت فو و همچنین کرمفیل تهیه شده در داخل کشور که توسط شرکت سی تاک تهیه می شوداستفاده نموده ایم که علاوه بر اینکه در داخل محصول نمی خوابد می توان در دمای بالا و همچنین در فر از آن استفاده نمود چرا که کرمفیل های به کار رفته در شیرینی لوتکا در مقابل حرارت ، خواص خود را از دست نداده و وزن کم نمیکند . ضمنا کرمفیل شرکت فو دارای شیرینی متناسب و متعادل است که طعم و مزه ای بسیار عالی به شیرینی و کیک بخشیده و محصولی خاص ارائه می کند.

#شیرینی_لوتکا #لوتکا

مواد لازم جهت استفاده به عنوان مغزی در شیرینی لوتکا :

روغن مارگارین : 5 کیلو

آرد : 2500 گرم

کرمفیل فو : به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه خمیر شیرینی لوتکا :

تخم مرغ : 12عدد

خامه فرم گرفته : 1 کیلو

گلاب یا شیر : 1 کیلو

آرد : 3500 گرم

نمک : 1 قاشق غذا خوری

زعفران : به میزان لازم

وانیل : به میزان لازم ( سعی شود که کمترین میزان استفاده شود )

طرز تهیه شیرینی لوتکا :

ابتدا روغن مارگارین را با داخل همزن میریزیم تا کاملا نرم شده و به صورت یکدست درآید . سپس دو قسمت کرده و به صورت طرح های چهارگوش درمی آوریم به طور مثال به نمونه های مربع یا مستطیل در می آوریم . پس از این مرحله نوبت کار به خمیر می رسد . مواد باقی مانده ( غیر از آرد ) را داخل همزن میریزیم و خوب هم میزنیم بعد آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا خمیر کشدار و لطیفی به دست بیاید . برای امتحان و اطمینان از لطافت ِ خمیر حاصل شده باید با دست خمیر را امتحان کنید . سپس خمیر را هم به قسمت های مساوی تقسیم کرده و مغزی یا همان مواد به دست آمده با روغن را لا به لای خمیر و در سه یا چهار طبقه می ریزیم . ما بین هر طبقه حدود ده دقیقه استراحت لازم است و باید خمیر را به شکل نازک باز کرده ، برش داده و تخم مرغ را اضافه می کنیم و لا به لای آنرا کرمفیل فو (در طعم های دلخواه ) با سلیقه خودمون با قیف میزنیم ، گردو اضافه کرده و تا میکنیم . سپس برگردانده و روی کار را با زرده یا تخم مرغ کامل زده و پودر پسته یا گردوی خرد شده و همچنین خلال بادام یا کنجد و دیگر آجیل ها و افزودنی ها را میریزیم ، داخل سینی با فاصله خیلی کم چیده وبدون استراحت درون فر با درجه 180 بمدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم . زمانیکه که روی شیرینی لوتکا سرخ شد بیرون آورده و بعد از خنک شدن داخل دیس استیل چیده و اگر خواستیم می توانیم روی شیرینی لوتکا را ژله براق کننده فوژل فو بزنیم. چرا که فوژل فو علاوه بر طعم بی نظیر خود نزدیک ترین طعم به میوه را داشته و عطر و طعمی بسیار قوی به همراه دارد .

جهت دریافت رسپی های بیشتر در ارتباط با تهیه شیرینی و مواد خوراکی در رابطه با قنادی لطفا به شبکه های اجتماعی شرکت سی تاک مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code