طراحی سایت

شیرینی ماکارون با کرمفیل

#شيريني_ماكارون

شیرینی ماکارون با کرمفیل یکی از شیرینی های متداول است که هم در مجالس رسمی و هم در میهمانی های دوستانه استفاده می شود . شیرینی ماکارون با کرمفیل ، همانگونه که از اسم آن مشخص است با استفاده از کرمفیل تهیه شده و طعم می گیرد . کرمفیل معمولا به عنوان مغزی در شیرینی هایی نظیر ماکارون و یا دانمارکی به کار می رود که طعم های متنوعی نیز دارد در همین ارتباط و با توجه به طعم دلخواهی که در نظر دارید می توانید از طعم های مختلف آن بهره ببرید . کرمفیل در طعم های عموما میوه ای در بازار موجود است که از جمله آنها می توان به طعم هایی نظیر پرتقال ، موز ، تمشک ، سیب ، آلبالو و همچنین طعم های متفرقه مانند شکلات و شیر اشاره نمود . برای تهیه شیرینی ماکارون با کرمفیل علاوه بر آنکه می توانید از پودر ماکارون آماده شده شرکت فو استفاده کنید ، می توانید از مواد اولیه جهت تهیه پودر  ماکارون بهره ببرید . در ادامه به رسپی پخت شیرینی ماکارون با کرمفیل و مواد مورد نیاز جهت تهیه آن را شرح خواهیم داد .

مواد لازم جهت تهیه شیرینی ماکارون با کرمفیل : 

پودر بادام : ۶۵ گرم
پودرقند : ۸۰ گرم
شکردانه ریز : ۴۰ گرم
سفیده تخم مرغ : ۵۰ گرم
وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ ژله ای فو : به میزان لازم
کرمفیل شکلات فو : به میزان لازم

دستور تهیه شیرینی ماکارون با کرمفیل :

تخم مرغ را حتما از دوساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد . سفیده را در ظرف ریخته و با همزن تمیز آنقدر میزنیم تا سفید شده و به شکل پفکی تبدیل شود . باید با دورتند همزن بزنیم و فقط در یک جهت هم بزنیم، شکر دانه ریز ( همان شکر عادی را با آسیاب به شکر دانه ریز تبدیل کنید ) را کم کم و بتدریج به سفیده اضافه کنید و مدام با همزن بزنید، اضافه کردن شکر باید کند و با طمانینه صورت بگیرد. شاید حدود ۵ دقیقه یا بیشتر هم طول بکشد ، وقتی شکردانه ریز تمام شد باید سفیده مانند خامه فرم گرفته شود یعنی وقتی همزن را به صورت عمود داخل سفیده فرو ببرید و دربیاورید حتما نوک سفیده تیز و روبه بالا باشد، در این مرحله باید وانیل و رنگ خوراکی فو را اضافه کنید . باید از رنگ پودری یا ژله ای شرکت فو استفاده کنید وقتی وانیل و رنگ را اضافه کردید با همزن کمی بزنید تا مخلوط شود و همزن را خاموش کنید، دراین مرحله پودر قند و پودر بادام را با هم مخلوط کنید و الک کنید، و در سه مرحله به مواد مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود . فقط مواظب باشید پف سفیده نخوابد و در آخر که موادتون رو از بالا به ظرف میریزید بصورت نواری داخل ظرف بریزد ، مواد را در قیف ریخته و داخل سینی فر صفحه سیلیکون ماکارون قرار دهید و با اسپری روغن یا دستمال کاغذی وسط دایره های قالب رو کمی چرب کنید و مواد داخل قیف رو به آرامی و عمود درون هر دایره پایپ میکنیم و حداقل چهار بار محکم سینی فر را به زمین میکوبیم تا اگر حباب هوا داخلش هست خارج شود بعد از کوبیدن اگر باز حبابی به چشمتون خورد با خلال دندان از بین ببرید، فر را روشن کنید و روی درجه ۱۵۰ قرار بدهید. البته اگه فرتون برقی هست ۱۳۰ مناسبتره چون دمای فرهای برقی بیشتر است .فر باید از نیم ساعت قبل روشن بماند مگر اینکه فر شما زیادی داغ شود . که در اینصورت از یک ربع قبل میتوانید فر را روشن کنید، مواد داخل سینی فر هم باید یکساعت در محیط باقفی بمانند تا رویه ببندن وقتی با دستتون لمس کردین و به دستتون نچسبید یعنی رویه گرفتند ، رویه گرفتن تا حدودی جلوی ترک خوردن ماکارونها رو میگیرد. بعد از یکساعت که ماکارونها رویه گرفتند ، ماکارون ها را داخل طبقه بالای فر قرار دهید تا ۲۰ دقیقه بپزند ، البته امکان دارد که زودتر هم بپزند ( دمای فرهای مختلف باهم فرق دارد ) ،بعد از خنک شدن ماکارونها مابین دو طرف ماکارون کرمفیل شکلات یا طعم های دیگر و یا گاناش یا خامه فرم گرفته مگله بریزید که از پودر خامه مگله تهیه شده است و دو طرف ماکارون را بهم بچسبانید. البته ما از کرمفیل شکلاتی استفاده کردیم اما شما به فراخور طعم مورد نظر و سلیقه مشتریان و میهمانان خود می توانید از طعم های مورد نیاز خود که با برند شرکت فو و تحت سفارش شرکت سی تاک عرضه می شود استفاده نمایید. شیرینی ماکارون با کرمفیل شما آماده است . نوش جان

جهت دریافت رسپی های بیشتر در ارتباط با تهیه شیرینی و مواد خوراکی در رابطه با قنادی لطفا به شبکه های اجتماعی شرکت سی تاک مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code