طعم دهنده های طبیعی _ژلاتو
طعم دهنده های طبیعی FO جهت افزودن طعم و مزه و رنگ به انواع بستنی ، کیک ، خمیر ، خامه ، انواع دسر و شیرینی استفاده می شود . کافیست 50 گرم یا بیشتر از آن را به مخلوط خمیر یا بستنی اضافه کنید تا به طعم دلخواه برسید. طعم دهنده های طبیعی FO کاملا طبیعی بوده ، مصرف آن بسیار راحت و باعث صرفه جویی در زمان شده و به صرفه می باشد

طعم دهنده های طبیعی ژلاتو
علاوه بر طعم دهنده های طبیعی ژلاتو ، مواد اولیه ، ابزار و لوازم قنادی دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به سیروپ ، لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فومر ، کرمفیل و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با طعم دهنده های طبیعی ژلاتو متنوع فو لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.