طراحی سایت

پاناکوتا

پاناکوتا ( به انگلیسی : Panna cotta ) نوعی دسر است که اصالتا خاستگاه ایتالیایی داشته و با استفاده از خامه و ژلاتین در داخل قالب هایی مخصوص تهیه می شود. پاناکوتا با انواع نوشیدنی ، سیروپ ، خامه و یا وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود . با توجه به سلیقه مصرف کننده می توان انواع طعم ها را به دسر پاناکوتا اضافه نمود . پاناکوتا با استفاده از شیر ، شکر ، آرد ، کرمفیل فو و افزودنی های دیگر تهیه می شود . کرمفیل فو در طعم های گوناگون در دسترس است و می توانید به فراخور سلیقه و خواست خود از طعم های متنوع کرمفیل فو استفاده کنید . در کنار این مواد می توان پاناکوتا را با استفاده از مواد مورد مصرف در قنادی بومی سازی نمود . در همین ارتباط ما از گلاب استفاده کرده ایم . در ادامه جهت آموزش تهیۀ پاناکوتا  و مواد مورد نیاز آن با ما همراه باشید.

#پاناكوتا

مواد لازم :

خمیر قنادی هزارلا ( خمیر ناپلئون ) : به میزان لازم
کرمفیل فو : در طعم و به میزان لازم
شیر : 2 لیتر
گلاب : 500 گرم
شکر : 1300 گرم
آرد ذرت : 800 گرم
وانیل : مقداری
تخم مرغ : 20 عدد

طرز تهیه پاناکوتا :

ابتدا شیر و گلاب و همچنین نصف شکر را مخلوط نموده و روی شعله ملایم اجاق قرار میدهیم تا جوش بیاید . نصف باقی مانده شکر را با آرد ذرت و وانیل با استفاده از همزن مخلوط میکنیم زمانی که شیر جوش آمد ، اندازه دولیوان از آن برداشته و داخل مخلوط آرد ذرت و شکر میریزیم و هم میزنیم تا زمانیکه مخلوط ما گلوله نداشته باشد. بعد این مخلوط را داخل بقیه شیر جوش آمده روی اجاق میریزیم و حدود 5 دقیقه به وسیله همزن هم میزنیم تا بپزد و در جای خشک و خنک قرار داده و در این فاصله خمیر ناپلئون را داخل سینی گذاشته و روی آنرا کرمفیل میزنیم البته بسته به ذائقه خود از هر کرمفیلی میتوانیم استفاده کنیم . خمیر که آماده شد کنار گذاشته 20 عدد تخم مرغ شکانده و 400 گرم روغن مایع آماده میکنیم . کرم ذرت خنک شده را داخل همزن میریزیم تا خوب صاف و یکدست شود . سپس تخم مرغها را دوتا دوتا اضافه میکنیم تا تمام شود.  درحین اضافه کردن تخم مرغ ، رنگ زعفرانی را هم اضافه میکنیم و در نهایت روغن مایع را اضافه میکنیم تا کرم آماده شود. بعد همین کرم را روی خمیر ناپلئون که کرمفیل زدیم میریزیم و با پالت صاف میکنیم تا زمانی که تا لبه قالب برسد. جنبه زیبایی پاناکوتا به ارتفاعش بستگی دارد به همین دلیل میتوانیم به سلیقه خود پسته و یا مغزی آجیل بزنیم . کار تزئین که به پایان رسید دیس ( یا قالب ) را داخل فر بادرجه 150 به مدت 1 ساعت گذاشته و بعداز پختن و خنک شدن برش داده و نوش جان مینماییم.

نکته قابل توجه :

دقت کنید که خمیر ناپلئون پخته باشد. در اینصورت میتوانید نسکافه هم روی آن ریخته و تزئین کنید که هم برای طعم دسر و هم برای رنگ دسر مفید است . برای جلای روسی دسر پاناکوتا هم کمی ژله را به شکل ملایم با قلم مو بزنید .

جهت دریافت رسپی های بیشتر در ارتباط با تهیه شیرینی و مواد خوراکی در رابطه با قنادی لطفا به شبکه های اجتماعی شرکت سی تاک مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code