طراحی سایت

کاپ کیک با مغزی کرمفیل

کاپ کیک با مغزی کرمفیل را می توانید به صورت ساده و بدون استفاده از کرمفیل نیز تهیه کنید اما به دلیل اینکه کرمفیل به عنوان مغزی در داخل کاپ کیک استفاده می شود طعمی مضاعف به کاپ کیک بخشیده و متناسب با هر سلیقه ای میتوان طعم های متفاوت به آن بخشید . در درجه اول کاپ کیک ها را مانند دیگر کاپ کیک ها و با همان دستور می توان تهیه کرد و به دلیل اینکه کرمفیل های فو ضد حرارت بوده و در مقابل گرما خصوصیات ظاهری و بافتی خود را از دست نمی دهند می توان از آنها برای مغزی کاپ کیک و دسر استفاده نمود .

#کاپ_کیک_با_مغزی_کرمفیل

مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک با مغزی کرمفیل :

آرد : یک و نیم پیمانه
کرمفیل فو : به میزان لازم
شکر : نصف پیمانه
شیر : نصف پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
بیکینگ پودر فو : 1 قاشق چای خوری
وانیل : نوک قاشق چای خوری
تخم مرغ : 2 عدد

طرز تهیه کاپ کیک با مغزی کرمفیل :

کاپ کیک با مغزی کرمفیل را میتوانید هم به صورت ساده درست کنید و هم شکلاتی . برای تهیه کاپ کیک با مغزی کرمفیل و شکلاتی ، از مقدار آرد به میزان دلخواه (مثلا 1 تا 2 قاشق سوپ خوری ) کم کنید و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل و شکر را با دور تند همزن برقی حدود 3 دقیقه هم میزنیم تا کرمی و کشدار شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم و بعد از آن ، شیر را اضافه میکنیم و مجددا در حد مخلوط شدن میزنیم و در نهایت آرد و بیکینگ پودر که 3 بار الک کرده بودیم را به موادمان اضافه میکنیم و با لیسک مواد را به آرامی فولد میکنیم. درون قالب کاپ کیک کپسول کاغذی میگذاریم و تا دو سوم کپسول را از این مایه کیک میریزیم . قالب را به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه میگذاریم . پس از زمان پخت ، با خلال دندان چک کنید درصورتیکه تمیز بیرون آمد، کاپ کیک با مغزی کرمفیل آماده است.

نکات مهم :

ما از دو برابر دستور ذکر شده در کپسولهای مافین استفاده کردیم. از میزان آرد 3 قاشق غذاخوری کم کرده و به جای آن پودر کاکائو اضافه کردیم. درون کپسولها کمی از مایه کاپ کیک ریختیم. بعد روی آنها را به اندازه یک گردوی کوچک ، کرمفیل کارامل فو ریختیم و مجددا روی آن را مایه کاپ کیک ریختیم. تا دو سوم کپسول را از مواد کاپ کیک بریزید. کپسولها را داخل سینی فر بگذارید و سینی را در طبقه دوم فر به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار بدید. مطابق معمول با خلال دندان چک کنید در صورتیکه تمیز خارج شد آماده است.

بعد از خنک شدن ، روی کاپ کیکها یک لایه خامه یا کرم و کرمفیل با طعم دلخواه بمالید. ما با ماسوره 1M روی کاپ کیکها را با استفاده از خامه به شکل گل رز زدیم. یک تا دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا رطوبت اضافه خامه از بین برود . بعد فوندانت های کات شده فو را روی خامه قرار بدید و کمی فشار بدید تا تقریبا هم سطح لبه کپسولها قرار بگیرد . با دو برابر مقادیر این دستور حدود 17 مافین بدست آمد . کرمفیل فو یک کرم ضد حرارتی بسیار مناسب برای وسط کیکها و کاپ کیکهاست. کرمفیل فو را میتوانید به صورت آماده از فروشگاههای لوازم قنادی در طعم ها و رنگهای مختلف تهیه کنید.
نوش جان

جهت دریافت رسپی های بیشتر در ارتباط با تهیه شیرینی و مواد خوراکی در رابطه با قنادی لطفا به شبکه های اجتماعی شرکت سی تاک مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code