طراحی سایت

کوکتل ذغال اخته

کوکتل ذغال اخته ( sour cranberry ) یکی از بهترین گزینه ها برای پذیرایی علی الخصوص در روزهای بهاری و نوروز به شمار می رود. کوکتل کوکتل ذغال اخته از سیروپ کرن بری فو ، لیموناد و سیروپ ترش و شیرین فو تهیه می شود. به همین دلیل از طعمی ترش اما بی نهایت دلنشین برخوردار است. طعم کوکتل ذغال اخته را می توان به طعم آب آلبالو به همراه زرشک تشبیه کرد اما به دلیل مواد دیگری که در تهیه این کوکتل استفاده می شود ، طعم و عطر ویژه ای نیز پیدا می کند. در این مورد توصیه می شود که مانند ما از لیمو یا نارنج اسلایس شده و کمی چوب دارچین تازه نیز استفاده شود. علاوه بر این نیز می توانید از تمشک تازه نیز برای تشدید طعم و عطر نوشیدنی خود استفاده کنید. در ادامه مطلب ، مواد لازم و طرز تهیه کوکتل ذغال اخته را قرار می دهیم.

مواد لازم:

سیروپ کرن بری فو : 20 میلی لیتر

سیروپ ترش و شیرین فو : 10 میلی لیتر

لیموناد : 120 میلی لیتر

لیموی اسلایس شده ، چوب دارچین و تمشک : به میزان لازم

در ابتدا سیروپ کرن بری فو را با سیروپ ترش و شیرین فو مخلوط کرده ، به هم میزنیم. سپس محلول را داخل شیکر یا بلندر ریخته به همراه مقداری یخ میکس میکنیم و لیموناد را به آن اضافه می کنیم. در این مورد می توانید از استوپر استفاده کنید تا لیموناد به خوبی و به صورت یکسان بر لایۀ رویی نوشیدنی قرار بگیرد. در انتها چوب دارچین و تمشک ها را داخل نوشیدنی قرار داده و لیمو را به آن اضافه می کنیم.

نوش جان

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر سیروپ ، لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فومر ، کرمفیل و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سیروپ لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code