طراحی سایت

کوکتل زنجبیل

کوکتل زنجبیل به دلیل طعم نسبتا تند خود در روزهای بهاری طرفدار بسیاری دارد. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل برای توصیف ریشه آن گیاه نام برده می‌شود ولی در اصل قسمت مورد استفاده گیاه ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که «ریزوم» نام دارد. پژوهش‌های متعدد نشادهنده این است که زنجبیل حاوی ترکیباتی با خواص ضدسرطانی است. محققان مشاهده کرده‌اند که زنجبیل با سلول‌های سرطانی تخمدان مقابله می‌کنند. نتایج بررسی‌های دیگر نیز نشان می‌دهد که مصرف زنجبیل تازه باعث کاهش التهاب‌های کولون در روده می‌شود. به همین دلیل کوکتل زنجبیل به جهت آنکه تمام خواص درمانی زنجبیل را به شکل عصاره به همراه دارد با استقبال بسیاری مواجه شده است.

جنس زنجبیل از تیره زنجبیلیان علفی ایستاده چندساله با حدود ۷۰ گونه بومی  آسیای جنوب شرقی است با ساقه باریک و نی‌مانند و برگ‌های سرنیزه‌ای سبز براق که از ساقه‌ای غده‌ای شکل می‌رویند گل‌های آن‌ نیز سبز مایل به زرد با لبه‌ای ارغوانی و لکه‌های کرم‌رنگ و گل‌آذین مخروطی و کوچک و سنبله‌ای متراکم است که در تابستان از زمین بیرون می‌زند. مطالعات بالینی که در لندن انجام شده نشان می دهد مصرف یک گرم پودر زنجبیل در جلوگیری از حالت تهوع و استفراغ بعد از عمل جراحی به اندازه داروهای آرام‌بخش مرسوم مؤثر است. خاصیت گرم‌کنندگی و فعال کنندگی زنجبیل آن را به عنوان شفابخش خانگی معرفی کرده‌است. این گیاه شگفت انگیز در قالب سیروپ زنجبیل فو به شکل عصاره زنجبیل درآمده و با ترکیبی از سیروپ لیمو فو و اسپرایت ، نوشیدنی بی مانندی را پدید می آورد که طعمی جادویی را به شما هدیه می کند. در این پست طرز تهیه و مواد لازم جهت کوکتل زنجبیل را قرار می دهیم.

مواد لازم :

سیروپ زنجبیل فو : 20  میلی لیتر

سیروپ لیمو فو    : 10  میلی لیتر

اسپرایت             : 120 میلی لیتر

در صورت نیاز چند اسلایس لیمو و چند برگ نعنا

در ابتدا سیروپ زنجبیل فو را با سیروپ لیمو فو مخلوط نموده و هم می زنیم . سپس همراه با یخ داخل شیکر میکس کرده ، لیوان را پر از یخ خرد شده نموده و مواد را به آن اضافه می کنیم . در انتها اسپرایت را به نوشیدنی اضافه می کنیم. میتوانید جهت شدیدتر کردن عطر و طعم نوشیدنی خود از اسلایس لیمو و برگه های ریحان تازه استفاده نمایید . همچنین به دلیل طعم تند زنجبیل می توانید مقدار سیروپ لیمو به کار رفته در این نوشیدنی را به نسبت ذائقه خود ، میهمانان و یا مشتریان خود کمی تغییر دهید.

نوش جان

شرکت پارس سی تاک آوا نوشیدنی های سیروپ را تحت برند فو عرضه کرده و در طعم های بی نظیر با کیفیت بالا در اختیار شما قرار می دهد. جهت اطلاعات بیشتر به صفحات اجتماعی ما مانند اینستاگرام ، تلگرام ، توئیتر و یا لینکداین مراجعه فرمائید.

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر سیروپ ، مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فومر ، کرمفیل و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سیروپ های متنوع فو لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code