طراحی سایت

کوکتل وایت هورس

کوکتل وایت هورس با استفاده از سیروپ های آناناس فو و سیروپ نارگیل فو تهیه می شود . کوکتل وایت هورس طعمی ملایم داشته و علاوه بر روزهای سرد گرم ، در روزهای خنک نیز قابل استفاده بوده و می توان به عنوان منوی ویژه فصول سرد از آن استفاده کرد . به جز سیروپ های یاد شده ، در تهیه کوکتل وایت هورس از شیر نیز استفاده می شود اما مقدار آن بستگی به طبع و ذائقه شما دارد. توصیه ما این است که شیر را به میزان نصف ِ سیروپ آناناس و دوبرابر سیروپ نارگیل استفاده کنید تا طعم ملایم نوشیدنی را تغییر ندهد . سیروپ های آناناس و نارگیل از عطر قوی و کافی برخوردارند اما در صورتی که می خواهید عطر نوشیدنی بیشتر شود از تکه های میوه آناناس و نارگیل استفاده کنید . در ادامه میزان مصرف و نحوه تهیه کوکتل وایت هورس را شرح می دهیم :

مواد لازم جهت تهیه کوکتل وایت هورس :

سیروپ آناناس فو : 80 میلی لیتر

سیروپ نارگیل فو : 20 میلی لیتر

شیر خنک و تازه  : 40 میلی لیتر

رسپی کوکتل وایت هورس :

سیوپ ها را به همراه تکه های یخ خرد شده داخل شیکر ریخته و تا زمانی که یخ ها در محلول آب نشده است مخلوط می کنیم . سپس مواد را داخل لیوان ریخته و شیر را به لایه سطحی نوشیدنی اضافه می کنیم . در انتها نوشیدنی را با استفاده از تکه های میوه تزئین نموده و سرو می کنیم .

نوش جان !

جهت دریافت رسپی های بیشتر در ارتباط با تهیه کوکتل ، نوشیدنی و مواد خوراکی در رابطه با کافه و کافی شاپ لطفا به شبکه های اجتماعی شرکت سی تاک مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code