طراحی سایت

کوکتل کیوی کولر

?دستور تهیه کوکتل کیوی کولر ( kiwi cooler ) ?

مواد لازم:
سیروپ کیوی فو ……………. 20 میلی لیتر
آب لیمو ترش تازه ……………. 20 میلی لیتر
سیروپ نعناع فو ……………. 5 میلی لیتر
اسپرایت و در صورت دلخواه پونه کوهی و کیوی اسلایس شده
سیروپ کیوی فو را با سیروپ نعناع فو مخلوط نموده و آب لیمو را به آن اضافه کنید سپس به همراه یخ در شیکر میکس کنید. سپس لیوان را پر از یخ خرد شده نموده و مواد را به لیوان اضافه کنید. در انتها لیوان را با اسپرایت پر کرده و نوش جان کنید.
نکته : به دلیل رایحه تحریک کننده پونه؛ علی الخصوص به همراه عطر لیمو ترش؛ توصیه می شود که مانند ما از کمی پونه کوهی و کیوی اسلایس شده جهت تزئین و تشدید طعم کوکتل خود استفاده نمائید.
نوش جان ?

کوکتل کیوی کولر

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد.علاوه بر سیروپ های متنوع ، مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فومر ، کرمفیل و فوژل اشاره نمود.شرکت پارس سی تاک آوا نوشیدنی های سیروپ را تحت برند فو عرضه کرده و در طعم های بی نظیر با کیفیت بالا در اختیار شما قرار می دهد. جهت اطلاعات بیشتر به صفحات اجتماعی ما مانند اینستاگرام ، تلگرام ، توئیتر و یا لینکداین مراجعه فرمائید.

5 دیدگاه ها

  1. حمیده گفت:

    از خود سیروپ استفاده می کنید فقط ؟ یا با شکر و سیروپ کوکتل درست می کنید ؟

    • سعید جوزی گفت:

      بله فقط از خود سیروپ استفاده میشه . برای اینکه نوشیدنی مورد نظرتون خیلی غلیظ نشه باید مقداری که استفاده میشه رو کنترل کنید تا بیش از حدی که در رسپی گفته شده استفاده نکنید. در اینصورت نوشیدنیتون خیلی طعم غلیظی پیدا نمیکنه .

    • سعید جوزی گفت:

      بله از خود سیروپ استفاده میشه و نه مواد دیگه ای مانند شکر ، قند ، خاکه قند و… به دلیل اینکه سیروپ فو به اندازه کافی شیرین هستند و طعم طبیعی میوه دارند . بنابرای ن بهتره که از مواد افزودنی خودداری بشه . در خصوص سیروپ کوکتل ها باید عرض شود که کمپانی فو ( fo ) سیروپ کوکتل های آماده هم تولید کرده و شرکت سی تاک این سیروپ کوکتل ها رو عرضه میکنه که میتونید از بخش فروش شرکت سیتاک برای خرید سیروپ کوکتل ها اطلاعات کسب کنید : 02144965014 و 02144448411

  2. حمیده گفت:

    آخه من یه بار خود سیروپ رو به صورت تکی استفاده کردم خیلی شیرین شد . مثل عصاره شربت های خودمون .

    • سعید جوزی گفت:

      بله به دلیل اینکه سیروپ ها غلظت بالایی دارند بهتر است که به میزان یک به هشت الی یک به ده با آب یا آبمیوه های رقیق مخلوط شود. البته قابل ذکر است که این رقم به صورت حدودی است و باید با توجه به ذائقه هر شخص سنجیده بشه .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code