تهیه کیک با کرمفیل فو

طعم و عطر میوه تازه با کرمفیل فو :

کرمفیل موز فو به تنهایی و یا در ترکیب با خامه، در انواع تارت، کیک، دسر، اکلر، چیزکیک، شارلوت، کوکی های خانگی و تارت های میوه ای استفاده می شود . مانند تصویری که در ذیل این مطلب مشاهده می کنید می توانید از کرمفیل برای تهیه انواع مغزی استفاده کنید و طعم های تکمیلی به کیک خود اضافه کنید . علاوه بر کرمفیل می توانید از فوندانت های فو برای تزئین و روکش انواع کیک و مجسمه های تزئینی کیک استفاده کنید . کرمفیل فو نسبت به حرارت و دمای بالا مقاوم بوده و داخل کیک نمی خوابد و یا پاستیل نمی شود. به همین دلیل کرمفیل فو بهترین گزینه جهت استفاده در پخت کیک محسوب می شود .

تهیه کیک با کرمفیل فو

تهیه کیک با کرمفیل ف

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر خمیر فوندانت ، لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فومر ، کرمفیل و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با عصاره مخمر لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.