طراحی سایت

روکش میوه ای مایع با فوژل

طعم دهنده های فو به روز شد
ژوئن 16, 2020
قالب های سیلیکونی تاج
قالب های سیلیکونی تاج
جولای 5, 2020
نمایش همه

روکش میوه ای مایع با فوژل

روکش میوه ای مایع با فوژل

روکش میوه ای مایع با فوژل

روکش کیک و دسر ، چالش هر قناد

آیا تا به حال به این فکر افتاده اید که کیک یا دسرتون رو روکش کنید؟ مسلما بله! خیلی کم دیده میشه که یک کیک به صورت اولیه و بدون خامه کشی و تزئینات سرو بشه. یک کیک ساده معمولاً خوشآیند هیچ مشتری نیست. چون از کیک ها برای مناسبت های خاص و ویژه استفاده میشه؛ به طور مثال کیک ها اغلب برای روزهای تولد ، یا جشن تولد و جشن عروسی تهیه میشن به همین دلیل کیکی که تهیه میشه باید تزئینات ویژۀ همون مناسبت رو داشته باشه. حتی اگر یک دسر کوچک یا یک شیرینی هم تهیه می کنید باید بدانید که تزئینات اون شیرینی حتی کمی بیشتر از طعم شیرینی اهمیت داره و دلیل این امر چی میتونه باشه ؟ دلیلش اینه که یک مشتری قبل از اینکه طعم شیرینی شما رو بچشه جذب ظاهر کیک میشه. به همین دلیل به شما توصیه می کنیم راه های روکش میوه ای مایع با فوژل فوردکو رو حتما مدنظر داشته باشید. سطح رنگی و زیبای کیک باعث مشه که افراد کیک مورد نظرشون و صرف نظر از اینکه این کیک چه طعمی داره انتخاب کنند. بنابراین موادی که برای تزئین کیک استفاده می کنید اهمیت بسیار زیادی داره.

 

روکش میوه ای مایع با فوژل

روکش میوه ای مایع با فوژل

 

تغییر طعم لایه های درون کیک

برای تغییر طعم یا رنگ لایه های داخلی یک کیک راه های خیلی زیادی وجود داره. به طور مثال می تونید از طعم دهنده های میوه ای کلاسیک فو یا سس طعم دهنده اسپشیال فو برای تغییر طعم کیک استفاده کنید. البته باید در نظر داشته باشید که از طعم دهنده ها فقط می توان برای تغییر طعم پودر کیک وانیل فوردکو استفاده نمود. چرا که دیگر پودر کیک های فوردکو طعم مشخص خود را دارند و بهتر است برای تغییر زطعم از پودر کیک های آماده که طعم مجزا دارند استفاده نشود. علاوه بر طعم دهنده ها، می توان از اکثر مغزی ها نیز برای تغییر طعم و رنگ کیک استفاده نمود. مثلا می توانید مغزی های دلی فو را به راحتی و بدون نیاز به دانش و تجربه قنادی با خمیر کیک خود مخلوط کنید و طعم دلی را به کیک اضافه کنید. دلی ها دارای تنوع در طعم بوده و کرم شکل هستند. به همین دلیل به راحتی در خمیر کیک مخلوط می شوند. از انواع طعم هایی که با استفاده از دلی می توان به کیک اضافه کرد می توان به کاپوچینو و کارامل اشاره نمود. همچنین از طعم دهنده ها و دلی ها می توان برای روکش و تزئین رنگی کیک استفاده نمود اما به این شرط که از قبل با پودر خامه فوردکو یا پودر گیپور فوردکو مخلوط شود تا خامه به صورت یکدست و بسیار زیبا روی کیک کشیده شود.

 

روکش کیک با مواد مختلف

اما برای روکش کیک با ساتفاده از یک فوژل مایع که طعم میوه ای داشته باشد، به صورت تخصصی مواد بیشتری وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. ساده ترین، شناخته شده ترین و محبوب ترین این مواد خامه است. خامه به طور معمول برای تزئین اکثر قریب به اتفاق کیک ها و دسر ها استفاده می شود. اما در مورد استفاده از خامه چند نقص وجود دارد. اول اینکه خامه به صورت سفید رنگ است و گیرایی چندان زیادی ندارد . تجربه نشان داده که کیک های یکدست سفید محبوبیت کمتری از کیک های رنگی و طراحی شده دارند. مشکل دوم این است که اگر از خامه های متفرقه استفاده می کنید ، کیک شما مزه شیرینی خیلی زیادی پیدا می کند و به همین دلیل پس از یکی دو تکه دل مشتری را می زند. البته این نکته باید عنوان شود که اگر از پودر خامه آماده فوردکو استفاده کنید با این مشکل مواجه نخواهید بود. چرا که پودر خامه آماده فوردکو شیرینی متعادلی داشته و رژیمی است. اگر برای آشنایی ببیشتر با پودر خامه فوردکو و اضافه کردن طعم به آن نیاز به راهنمایی دارید می توانید از فیلم آموزشی طعم دهی به پودر خامه فوردکو استفاده کنید و یا با کارشناسان واحد آموزش شرکت سی تاک تماس بگیرید. همین باعث می شود کیک های یکدست پوشیده شده با خامه چندان محبوب نباشند. اما راه بهبود این شرایط چیست ؟

می توانید خامه را با رنگ ژله ای فو مخلوط کنید. رنگ های ژله ای فو در 10 رنگ وجود دارند که به صورت مستقیم و به میزان بسیار کم در خامه مخلوط شده و پوشش دهی فوق العاده ای پیدا می کنند. رنگ های ژله ای این خاصیت را دارند که با یکی دو قطره، یک ظرف پر از خامه را به رنگ دلخواه شما درآورده و بدون تغییر رنگ پس از روزهای مختلف به صورت ثابت و کاملا براق روی خامه باقی می مانند. اما مشکل اینجاست که رنگ های ژله ای فو فقط به خامه رنگ اضافه می کنند و مانند دلی یا طعم دهنده ها، طعم خامه را عوض نمی کنند. بنابراین مشکل طعم شیرین خامه همچنان به قوت خود باقی می ماند. براین حل این مشکل نیز میتوانید از فوژل استفاده کنید.

روکش میوه ای مایع با فوژل

ابتدا باید بدانیم فوژل چیست ؟ فوژل یا همان ژله براق کننده کیک و دسر، یک ژله طعم دار است که از میوه تهیه شده و مواد افزودنی یا شیمیایی در خود ندارد. فوژل فوردکو قابلیت آبخوری دارد به این معنا که می توانید غلظت آنرا خودتان تعیین کنید. می توانید تا 40 درصد به فوژل فوردکو آب اضافه کنید. به این ترتیب هم در فضای مصرفی کارگاه خود ( به دلیل هزینه های انبار داری) و هم در مصرف مواد اولیه صرفه جویی می کنید. ضمن اینکه فوژل ها طعم بندی متفاوتی دارند و هر طعمی دارای رنگ منحصرر به فرد و مخصوص به خود است . با انتخاب میوه مورد نظر خود می توانید رنگ ، طعم و بوی همان میوه را روی محصول خود داشته باشید. ضمنا از فوژل تنها برای تزئین استفاده نمی شود. بلکه فوژل ها را برای ایجاد طعم بر روی خامه نیز استفاده می کنند. علاوه بر آن زمانیکه از میوه ها بر روی کیک استفاده می کنید می توانید مطمئن باشید که فوژل زمان فاسد شدن میوه را به تاخیر می اندازد چرا که از نفوذ هوا در میوه ها جلوگیری می کند. اگر روکش میوه ای مایع با فوژل رو استفاده کنید می تونید مطمئن باشید که لایه های زیرین کیک از فساد بر اثر تخمیر در امان خواهند بود. بر همین اساس فوژل ها به عنوان یک روکش زیبا و جذاب بر روی کیک کشیده شده و بیات شدن کیک را نیز به تاخیر می اندازند. با این توضیحات متوجه میی شویم که فوژل جزء جدانشدنی و غیر قابل چشم پوشی در قنادی هاست. روکش میوه ای با فوژل ها نیز به آسانی انجام می شود. کافیست فوژل ها را به صورت مستقیم با درجه غلظت دلخواه ( که پیش از این در مورد ان توضیح داده شد) بر روی کیک یا دسر خود بریزید. فوژل های فوردکو بدون حباب ، بدون لکه و با تلالو نور بسیار زیبا و چشم گیر بر روی کیک قرار گرفته و ظاهری مرتب برای کیک ایجاد می کنند.

 

 

کاربرد فوژل در ایحاد سس فرانسه

احتمالا تا به حال مدل های جذاب و ویژه ای بر روی انواع کیک دیده اید که چشمان شما را خیره کرده است. مدل هایی مانند طرح پوست ماری، طرح چند رنگ ، از دیگر کاربردهای فوژل ؛ تهیه سس فرانسوی است. سس فرانسوی یک نوع سس خاص و چند رنگ و چند طرح است که بر روی کیک کشیده می شود و نمونه های تکرار نشدنی و بی بدیلی دارد. احتمالا تا به حال طرح پوست مار را روی کیک ها دیده اید و متعجب بودید که این طرح ها چگونه روی کیک ایجاد شده است. این نوع اشکال به سادگی و با صرف کمترین زمان ممکن روی انواع کیک ها ایجاد می شود. برای مشاهده نمونه کار های فوژل و نحوه استفاده از آن می توانید فیلم های آموزشی شرکت سی تاک بر روی آپارات را مشاهده کنید.

راه های ارتباط با محصولات شرکت فو و شرکت سی تاک

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با مواد اولیه صنایع غذایی، تولید کیک، نوشیدنی و مواد خوراکی دیگر می توانید به شبکه های اجتماعی شرکت سی تاک مانند کانال تلگرام ، صفحه اینستاگرام ، توئیتر ، آپارات و یایوتیوبما مراجعه بفرمائید. شرکت سی تاک محصولات دیگری نیز در ارتباط با قنادی و شیرینی پزی تولید و تامین می کند که از جمله آنها می توان به فوندانت ، فوژل ( ژله های براق کننده )، انواع مغزی ( فیلینگ ها) ، پودر خامه آماده ، پودر گیپور و… اشاره نمود.