طراحی سایت
کوکتل اورنج سابایون فو
کوکتل اورنج سابایون فو
اسفند 3, 1396
کوکتل آیریش دریم
کوکتل آیریش دریم
اسفند 8, 1396
نمایش همه

سس کافه بار فو

سس کافه بار فو

سس کافه بار فو

سس کافه بار فو جهت تشدید طعم انواع نوشیدنی سرد و گرم،دکوراسیون، بستنی، دسر، کیک،تارت،پای،خامه و یا داخل انواع وافل استفاده می شود. سس کافه بار فو در طعم های متنوعی موجود است مانند شکلات تلخ ، شکلات سفید ، تافی کارامل و …

رسپی ( طرز تهیه ، آماده سازی و مصرف ) سس کافه بار فو :

مواد لازم:

کافه بار سس شکلات سفید : 2cl
اسپرسو : 1cl
فوم شیر : به میزان لازم

در مرحله اول کافه بار سس را در لیوان ریخته و سپس فوم شیر را به صورت آهسته به آن اضافه می کنیم و در آخر اسپرسو را روی فوم شیر به آرامی ، می ریزیم که حالت لایه ای پیدا کند. در صورت تمایل می توانید کمی سیروپ یا طعم دهنده جهت افزودن طعم میوه با آن اضافه نموده و یا از برگه های گیاه هایی مانند پونه کوهی که رایحه ای گرمتر دارند برای تزئین و البته تشدید رایحه نوشیدنی استفاده نمود.

سس کافه بار فو

سس کافه بار فو

مواد اولیه ، ابزار و لوازم قنادی متنوعی توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به سیروپ ، لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فومر ، کرمفیل و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سیروپ های متنوع فو و همچنین دریافت رسپی های بیشتر لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.