آدرس: تهران، شهرک استقلال، بلوار دکتر عبیدی، خیابان دهم، پلاک ۱

طعم دهنده های فو به روز شد

فهرست مطالب

طعم دهنده های فو به روز شد

طعم دهنده های فو برای اضافه کردن خصوصیات میوه به انواع خوراکی ها مورد استفاده قرار می گیرند. طعم دهنده های فو کنستانتره میوه هستند. به همین دلیل تمامی ویژگی های میوه را به محصول منتقل می کنند. به طور مثال اگر از طعم دهنده تمشک در بستنی استفاده کنید، یک بستنی به دست خواهید آورد که تمامی ویژگی های میوه را دارا است از جمله رنگ ، عطر و طعمی کاملا یکسان با تمشک. ضمنا طعم دهنده های فو اسانس یا یک ماده شیمیایی نبوده و بنابراین طول عمری بسیار طولانی دارند و می توان در محیط سرد و به دور از نور مستقیم خورشید از آن نگهداری نمود. این امر علاوه بر اینکه هزینه های انبار داری را کاهش می دهد موجب راحت شدن تهیه محصول می شود چرا که طعم دهنده ها از بسیاری جهات اضافه کردن طعم به محصول را تسهیل می کنند.

 

طعم دهنده فو

طعم دهنده فو

 

اما فرض کنید که بخواهیم به جای طعم دهنده از میوه استفاده کنیم. در اینصورت با مشکلات عدیده ای مواجه می شویم. اولین مورد تاریخ محدود استفاده از میوه است. شما به طور میانگین تنها حدود 72 ساعت برای استفاده از میوه نیاز دارید. پس از این دوره زمانی میوه ها شروع به فاسد شدن کرده ، کپک می زنند یا عطر  طعم بسیار نامطبوعی پیپدا می کنند. به همین دلیل مجبور هستیم که به صورت روزانه زمانی صرف خرید میوه ها کرده ، انها را تمیز کنیم و به سرعت قبل از اینکه فاسد شوند از آنها استفاده کنیم. اما اگر از طعم دهنده های میوه ای فو استفاده کنیم در این زمان صرفه جویی کرده و همیشه به میوه تازه دسترسی داریم.

مشکل دوم این است که بعضی از میوه ها فصلی هستند و فقط در فواصل مشخصی از سال در دسترس هستند. به طور مثال هندوانه و طالبی جزو میوه هایی هستند که تنها در فصول گرم سال موجود هستند و در فصل های دیگر به سختی می توانید کیک، دسر یا بستنی با طعم طالبی و هندوانه تهیه کنید . اما با طعم دهنده های فو هر زمان از سال، به طعم دلخواه خود دسترسی دارید.

 

طعم دهنده فو

طعم دهنده فو

 

نکته دیگر در زمینه استفاده از میوه ها صرفه اقتصادی آن است. اگر از میوه استفاده می کنید قطعا شاهد دورریز بسیار زیاد مواد هستید. تکه های بسیار زیادی از میوه ها هنگام تمیز کردن و تکه تکه کردن از بین رفته و دور ریخته می شود. همین امر موجب افزایش قیمت تمام شده میوه ها می شود. علاوه بر آن که برای همین کار باید یک نیروی تمام وقت اختصاص دهید که تمام زمان خود را صرف تمیز کردن و خرد کردن میوه ها کند ولی اگر از طعم دهنده ها استفاده کنید نه تنها به این نیرو نیاز ندارید بلکه زمانی که برای خریدن، تمیز کردن و خرد کردن میوه صرف می کنید را ذخیره می کنید. ضمنا استفاده از طعم دهنده بسیار آسان است و نیاز به دانش خاصی ندارد. می توانید به آسانی طعم دهنده را داخل بستنی، خمیر کیک، شکلات ، خامه و یا نوشیدنی نموده و هم بزنید.

 

طعم دهنده فو

طعم دهنده فو

 

دوز مصرف طعم دهنده های فو بسیار بالاست. به همین دلیل برای اینکه محصول خود را طعم دار کنید به مقدار بسیار کمی از آنها نیاز دارید. بهطور معمول تنها کافیست که طعم دهنده های فو را به نسبت 3 الی 5 درصد به مواد خود اضافه کنید. به طور مثال در هر 100 کیلو مایه بستنی کافیست 3 الی 5 کیلو طعم دهنده اضافه شود تا به طور کامل رنگ ، طعم و عطر میوه پیدا کند . این میزان برای هر یک کیلو 30 الی 50 گرم است. طعم دهنده های فو دارای برچسب سیب سلامت و تاییدیه بهداشت هستند بنابراین می توانید با خیال آسوده از آنها استفاده کنید .

 

طعم دهنده فو

طعم دهنده فو

 

برای مشاهده نحوه استفاده از طعم دهنده و اضافه کردن طعم به خامه اینجا کلیک کنید. علاوه بر طعم دهنده ها می توانید از مواد اولیه دیگری نیز به منظور طعم دهی به محصولات استفاده کنید. به طور مثال از کرم فیلینگ ها و سیروپ ها . اما باید در نظر داشته باشید که غلظت سیروپ و کرم فیلینگ ها کمتر از طعم دهنده ها است بنابراین باید میزان بیشتری را در مواد خود مخلوط کنید .

برای دریافت قیمت طعم دهنده های فو لطفا با کارشناسان واحد فروش شرکت سی تاک در ارتباط باشید :

02144965014 الی 17 و 09921718126

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با مواد اولیه صنایع غذایی، تولید کیک، نوشیدنی و مواد خوراکی دیگر می توانید به شبکه های اجتماعی شرکت سی تاک مانند کانال تلگرام ، صفحه اینستاگرام ، توئیتر ، آپارات و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید. شرکت سی تاک محصولات دیگری نیز در ارتباط با قنادی و شیرینی پزی تولید و تامین می کند که از جمله آنها می توان به فوندانت ، فوژل ( ژله های براق کننده )، انواع مغزی ( فیلینگ ها) ، پودر خامه آماده ، پودر گیپور و… اشاره نمود.

سبد خرید
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من