طراحی سایت

فوژل FO - براق کننده های سرد

کاما منشأ گیاهی داشته و برای تزئین و پوشش کیک، انواع FO براق کننده های سرد پای، بستنی، سالاد میوه و دسر مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از براق کننده سرد ضمن این که موجب جلوگیری از تماس هوا با کیک و شیرینی شده و در نتیجه از خشک و تیره شدن آن ها جلوگیری می کند، باعث محافظت از رنگ اصلی کیک شده و به آن درخشش و براقیت دائم می بخشد. براق کننده سرد را با یک قاشق کاما هم زده و با استفاده از یک کاردک و یا قلم مو، یک لایه نازک بر روی محصول بکشید. قبل از مرف آن را به مقداری آب (150 الی 200 گرم آب به ازای هر کیلوگرم براق کننده ) مخلوط کرده و رقیق کنید.
بسته بندی: سطل 5 ، کیلویی / 4 سطل درهر کارتن

نوع :

• کیوی

•آلبالو

•بی رنگ (شفاف)

• لیمو

• شکلات

• توت فرنگی

•تمشک

• کارامل

•لیمو

• موز

• سفید صدفی

• پرتقال

Vegetable Decorative Cold pastry Jellies

The decorative cold cake gels are totally plant originated and may be used for decorating and coating the cakes, pies, ice creams, fruit salads and desserts. It prevents the air contact of your pies and cakes and therefore stops drying and blackening. It protects the original colour and gives a transparent and permanent shine. The plant origin decorative cold cake gels are beaten with a spoon and applied on the product directly or as 10-15% watered (depending on the seasonal conditions) with use of a brush, spatula or service knife
Bucket Box 4, Weight 5 kg
Polypropylene Bucket

:Kinds

Kiwi•

Sour Cherry •

Natural•

Chocolate •

Strawberry•

Raspberry•

Caramel•

Lemon•

Banana •

White•

Orange•