طراحی سایت
کوکتل
تابستان، فصل کوکتل های خنک !
اردیبهشت 29, 1399
رنگ ژله ای فو
رنگ ژله ای فو ، معرفی و نحوه استفاده
خرداد 26, 1399
نمایش همه

کیک هویج بدون هویج!

کیک هویج

کیک هویج بدون هویج!

کیک هویج یکی از کیک های پرطرفدار و آشنای قنادی هاست. البته که این کیک به صورت خانگی و در حجم کوچک (به صورت کاپ کیک) هم به وفور استفاده می شود. از دلایل این محبوبیت می توان به کم شکر و کم کالری بودن این کیک اشاره نمود. علاوه بر آن در تولید کیک هویج از مواد افزودنی استفاده نشده و به جای آن از میوه استفاده می شود به همین دلیل کاملا سالم، رژیمی و سازگار با سیستم گوارش انسان است. روش تهیه کیک هوریج به صورت سنتی بدینصورت است که ابتدا هویج رنده شده را به میزان دلخواه با پودر کیک مخلوط نموده و درون فر قرار می دهیم. اما همین روش پخت بسیار ساده مشکلات زیادی هم ایجاد می کند که بسیاری از افراد با در نظر گرفتن همین مشکلات از پخت این کیک خودداری می کنند. مهمترین مشکل ایجاد شده در این مورد استفاده از میوه است. هویج هم مانند دیگر میوه ها از خود گاز تصاعد می کند و همین امر باعث می شود کیک های پخته شده با پوره هویج بافت خود را از دست بدهند مضاف بر اینکه این گاز باعث ترش شدن ِ کیک شده و همچنین احساس نامطبوع و سنگین پس از مصرف را به انسان منتقل کند.

مشکل دیگری که ایجاد می شود آبِ هویج است. هویج رنده شده آب درون خود را به صورت مایع آزاد می کند. به همین دلیل کیک ِ هویج سنتی خمیر شده و شکل مناسبی پیدا نمی کند. ممکن است فرو ریخته و بسیار چسبنده شود. این امر هم از نظر تزئین و هم از نظر طعم، کیک را دچار دگرگونی کرده و آنرا ناخوشایند می کند. مشکل بعدی زمان استفاده از کیک هویج است. کیکی که با استفاده از میوه هویج پخته شده باشد مانند دیگر کیک های میوه ای زمان مصرف بسیار محدودی دارد. چراکه میوه تازه به سرعت شروع به کپک زدن می کند. این امر در قنادی ها بسیار مشکل آفرین است و باعث می شود حجم زیادی از کیک ها بدون اینکه به دست مصرف کننده برسند در زمان بسیار اندکی دور ریخته شوند. از دیگر مشکلات ِ استفاده از هویج در کیک هدررفت مواد اولیه است. برای آماده سازی هویج، باید میوه را خرد کرده و به صورت پوره درآورید. در همین اثنا مقدار زیادی از میوه ها به دلیل اینکه درست و اصولی خرد نمی شوند داخل فرایند پخت نشده و عملا اسراف می شوند. فراموش نکنیم که آماده سازی هویج برای این امر باعث ریخت و پاش، کثیفی و صرف زمان زیادی می شود. اما راه حل چیست ؟ چگونه می توان در سریعترین زمان و بدون هدررفت مواد، کیکی به این زیبایی و خوشمزگی تهیه کرد:

کیک هویج

پودر کیک هویج فوردکو

پاسخ بسیار آسان است. استفاده از پودر کیک هویج فوردکو. پودر کیک هویج فوردکو آماده بوده و به هیچ مادۀ افزودنی نیاز ندارد. کافیست با مقدار کمی آب، روغن و تخم مرغ مخلوط شده و در فر قرار گیرد. پودر کیک هویج فوردکو را می توانید در دمای محیط و دور از رطوبت نگهداری کنید. به این ترتیب متحمل هزینه های نگهداری و انبارداری نخواهید شد. ضمن اینکه پودر آماده کیک هویج تا دو سال زمان مصرف داشته و می توان بدون نگرانی از فاسد شدن یا دور ریختن، از آن استفاده نمود.

کیک هویج فوردکو با اینکه از میوه های تازه تهیه شده است اما به دلیل فرآیندهای خاص هنگام تولید، تصاعد گاز نداشته و بافت کیک را خمیر نکرده و تغییر نمی دهد. پودر آماده کیک هویج فوردکو در عین دارا بودن ِ تمامی ویژگی های میوه از قبیل رنگ، طعم و عطر، در زمان بسیار اندکی نیز آماده شده و موجب می شود در صرف زمان و انرژی نیز صرفه جویی کنید.

کیک هویج

کیک هویج

با در نظر گرفتن این نکته که استفاده از میوه به دلیل اینکه همیشه کیفیتی یکسان ندارد موجب می شود کیک به دست آمده، طعمی یکنواخت نداشته باشد اما استفاده از پودر کیک ِ هویج به شما این اطمینان را می دهد که کیک شما همیشه طعمی یکنواخت دارد . با توجه به این ویژگی همیشه می یدانید که آیا باید به کیک خود موادی مانند شکر اضافه کنید یا خیر. در نهایت استفاده از پودر کیک آماده ، کیکی با بافتی اسفنجی ، طعمی دلپذیر و زمان مصرف بالا در اختیار شما قرار می دهد چرا که این کیک مدت زمان مصرف محدود نداشته و پس از پخت می توانید تا یک هفته کیکی با همان کیفیت و طعم در اختیار داشته باشید.

پودر کیک هویج فوردکو مانند دیگر پودرهای کیک آماده فوردکو از قبیل : پودر مافین ساده ، پودر شوکو مافین ، پودر ردولوت و پودر کیک کاپوچینو ، به صورت آماده به مصرف بوده و (بسته به روش پخت شما) زمانی معادل 30 الی 60 دقیقه برای پخت نیاز دارد . به آسانی تهیه شده و به مواد افزودنی نیاز نداشته و می توان با استفاده از موادی غیر تخصصی، کیکی بسیار خوشمزه و دلنشین به دست آورد. از این کیک ها می توان برای تهیه کاپ کیک ( کیک های فنجانی ) در کافه و کافی شاپ ها نیز استفاده نمود .

جهت دریافت رسپی های بیشتر در ارتباط با تهیه کیک، نوشیدنی و مواد خوراکی می توانید به دیگر شبکه های اجتماعی شرکت سی تاک مانند کانال تلگرام ، صفحه اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید. شرکت فو ، محصولات دیگری نیز در ارتباط با قنادی و شیرینی پزی تولید نموده است که از جمله آنها می توان به فوندانت ، فوژل ( ژله های براق کننده )، انواع مغزی ( فیلینگ ها) ، پودر خامه آماده ، پودر گیپور و… اشاره نمود.