تابستان، فصل کوکتل های خنک !
در فصل تابستان، تمایل به نوشیدنی های خنک بیشتر می شود. نوشیدنی های طعم دار و میکس شده که با نام کوکتل شناخته می شوند. کوکتل به ترکیبی از میوه ، آب (یا سودا)، یخ و طعم دهنده های مختلف گفته می شود. برای ساخت کوکتل از آب میوه ها هم استفاده می شود اما به دلیل غلظت بسیار کم آب میوه ها، نوشیدنی به دست آمده بسیار رقیق شده و طرفدار چندانی پیدا نمی کند؛ به همین منظور از سیروپ به عنوان جایگزین آب میوه استفاده می شود. سیروپ ها عصاره میوه هستند و به دلیل اینکه کاملا از میوه ها تهیه می شوند تمامی خصوصیات میوه ها را به نوشیدنی منتقل می کنند. خصوصیاتی از قبیل رنگ ، طعم و عطر. علاوه بر آن، سیروپ ها تنوع بالایی نیز داشته و برای ایجاد طعم های خاصی مورد استفاده قرار می گیرند که به صورت طبیعی نمی توان آن طعم ها را ایجاد نمود.
به طور مثال سیروپ دارچین طعم و بوی تند دارچین را همراه رنگ به نوشیدنی اضافه می کند در صورتیکه این کار با چوب دارچین اگر غیرممکن نباشد بسیار سخت است. یا طعم هایی از قبیل تکیلا یا بنفشه که به صورت کلی به شکل عصاره مایع وجود ندارند بنابراین امکان افزودن طعمشان به نوشیدنی وجود ندارد. سیروپ ها قابلیت ترکیب و طعم پذیری نیز دارند. می توان آنها را با آب ، آب میوه ، شیر یا قهوه نیز مخلوط نموده و هر بار طعمی خاص و تکرار ناپذیر ایجاد نمود. سیروپ فو طعم های بسیار زیادی را روانه بازار کرده که عمدتا برای تهیه کوکتل و نوشیدنی های ترکیبی استفاده می شوند اما از سوی دیگر، از سیروپ برای طعم دهی و ترکیب با پودر کیک، خامه ، بستنی و انواع دسر نیز استفاده می شود. برای مشاهده طعم های مختلف سیروپ از اینجا استفاده کنید.
ترکیب سیروپ در نوشیدنی ها بسیار آسان است بدینصورت که سیروپ را به نسبت یک به هشت با آب مخلوط کرده و یخ را به آن اضافه می کنیم. به طور مثال برای تهیه کوکتل کاپوچینو فیز به هر یک میلی لیتر از سیروپ کاپوچینو فو باید 8 میلی لیتر آب اضافه کنیم و اگر بخواهیم طعم دیگری هم به آن اضافه کنیم ( به طور مثا نعنا)، سیروپ نعنای فو و سیروپ کاپوچینو را به عنوان یک افزودنی واحد در نظر گرفته و جمع هر دو سیروپ را برای ترکیب با آب در نظر می گیریم. این نکته فراموش نشود که میزان ترکیب سیروپ ها در نوشیدنی بستگی به ذائقه مشتریان نیز داشته و می توان میزان ِ مواد افزودنی را به دلخواه کم یا زیاد کرد. به عنوان نمونه در کوکتل کاپوچینو فیز، ما میزان سیروپ لیمو فو را 10 میلی لیتر ، سیروپ کاپوچینو فو را 20 میلی لیتر و میزان سودا را 100 میلی لیتر در نظر گرفته ایم تا طعم کاپوچینو قدرت بیشتری در نوشیدنی پیدا کند:
گستردگی کوکتل ها باعث شده است که کافه بارمن ها از دستورالعمل خاصی برای استفاده در نوشیدنی های ترکیبی پیروی نکرده و خود نیز رسپی های جدید و بی مانندی ایجاد کنند. این امر معایب و مزایایی نیز دارد. به طور مثال اگر شما به عنوان یک بارتندر نوشیدنی های خاص خود را تهیه کنید می توانید مشتری های خاص خود را نیز داشته باشید که فقط و فقط به دلیل چشیدن طعم کوکتل های شما به کافه تان رجوع کنند. این امر موجب می شود که افراد بیشتری که به دنبال طعم های جدید و ناشناخته هستند به شما روی خوش نشان دهند. اما از طرف دیگر ممکن است مشتری های ثابت (که ممکن است تعدادشان کم نباشد) و ترجیح می دهند که در منوی خود طعم های همیشه ثابت و شناخته شده داشته باشند را از دست بدهید. توصیه ما این است که از شناختن نترسید و با استفاده از سیروپ های فو، به دنبال کشف و ایجاد طعم های جدید باشید. برای آشنایی بیشتر با رسپی های مختلف و همچنین ساخت کوکتل های مختلف می توانید از کانال تلگرام ما استفاده کنید که هر هفته، رسپی یک نوشیدنی جدید در آنجا قرار داده می شود. در صورتیکه به تلگرام دسترسی ندارید می توانید از صفحه اینستاگرام شرکت سی تاک برای آموزش ساخت کوکتل استفاده کنید. علاوه بر این می توانید در کلاس های آموزشی بارتندری سی تاک شرکت کنید تا به صورت حضوری نه تنها از آموزش های مربوط به بار سرد، بلکه از کلیه آموزش های مربوط به کافه و کافی شاپ بهره مند شوید. برای دریافت اطلاعات در زمینه کلاسهای آموزشی می توانید با کارشناس بخش آموزش شرکت سی تاک تماس بگیرید: 09127649884
جهت دریافت رسپی های بیشتر در ارتباط با تهیه کوکتل ، نوشیدنی و مواد خوراکی در رابطه با کافه و کافی شاپ می توانید به دیگر شبکه های اجتماعی شرکت سی تاک مانند توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید. شرکت فو ، محصولات دیگری نیز در ارتباط با بار سرد کافه تولید کرده که از جمله برخی از آنها می توان به کافه بار سس ، دکور سس ، طعم دهنده ، پودر بستنی ، پودر کاکائو ، انواع تاپینگ و یا اسموتی ها اشاره نمود.