آدرس: تهران، شهرک استقلال، بلوار دکتر عبیدی، خیابان دهم، پلاک ۱

روز ملی نان

فهرست مطالب

22 آبان روز ملی نان

22 آبان هر ساله به عنوان روز ملی نان نام گذاری شده و مراسم بزرگداشتی در تجلیل از نانوایان نمونه سراسر کشور برگذار می شود.

هدف از برگزاری مراسم بزرگداشت روز ملی نان را معرفی جدیدترین پژوهش‌ها در حوزه آرد و نان ، احیای نان‌های سنتی ، بررسی روش‌های نوین و مفید و آموزش بهینه سازی چرخه تولید این ماده غذایی پرمصرف عنوان شده و نانوایانی از ۲۷ استان کشور در این همایش شرکت خواهند کرد تا به بررسی شیوه های پخت نان در سرتاسر کشور پرداخته و موانع و مشکلات تولید نان را بررسی نمایند.

در این مراسم به صورت نمادین از نانوایان نمونه کشور تجلیل شده و همچنین سخنرانان ملی و استانی در این مراسم که در هر استان به صورت مستقل برگذار می شود به ایراد سخن در حوزه نان میپردازند.

در راستای ارائه اطلاعات بیشتر در ارتباط با نان و نانوایان کشور ، برنامه های تکمیلی از قبیل راه اندازی گالری های عکس ، ایجاد فضاهای شهری جهت پخت نان و همچنین ایجاد محیط های مناسب جهت حضور خانواده ها در این مکانهای تفریحی اندیشیده شده و موجب می شود که همشهریان گرامی با چرخه تولید نان از کشاورزی تا تولید نان به صورت صنعتی آشنایی پیدا کنند.

طبق آمار حدود ۸۰ درصد از نانوایان کشور با آرد دولتی پخت می‌کنند و ۲۰ درصد دیگر نیز با استفاده از آرد با نرخ آزاد پخت نان را انجام می دهند بنابراین قیمت نان عرضه شده توسط این نانوایی‌ها بالاتر از نرخ مصوب نان است. از آنجا که توزیع آرد دولتی بیشتر بین نانوایان محلی صورت می‌گیرد این نانوایی‌ها عمدتاً در محلات قدیمی فعالیت دارند و در سطح خیابان‌های اصلی و گذری نانوایان آزاد پز هستند و این امر باعث برخی از شبهات در خصوص گران بودن قیمت نان است.

شرکت سی تاک در زمینه مواد اولیه مربوط به صنعت نانوایی و خبازی نیز فعالیت داشته و از جمله محصولات این شرکت می توان به بهبود دهنده های مخصوص نان اشاره نمود که علاوه بر بهبود خصوصیات ظاهری محصول مانند رنگ نان ، بافت و طعم نان را نیز بهبود بخشیده و زمان بیاتی نان را به تاخیر می اندازد. بهبود دهنده های شرکت سی تاک با میزان مصرف های متفاوت و مخصوص نان های متفاوت ساخته شده و می توان به تناسب محصول مورد نظر ، مقدار متناسبی از آنرا مورد استفاده قرار داد.

از دیگر محصولات شرکت سی تاک در ارتباط با نان ، دونات و پیراشکی می توان به محصولاتی همچون کرمفیل ، مغزی ها ، رنگ های خوراکی و همچنین طعم دهنده های میوه ای اشاره نمود که هم به عنوان روکش و هم به عنوان مغزی درون انواع نان استفاده می شوند.

فوژل های فوردکو شامل طعم های متنوعی از میوه ها و همچنین طعم هایی از خانواده قهوه می شود. فوژل ها علاوه بر نقش طعم دهی که به عهده دارند به منظور محافظت کیک و مواد داخلی محصول از نفوذ هوا نیز به کار می روند بنابراین مواد داخلی محصول را تا زمان بیشتری به صورت تازه حفظ می کنند. فوژل طالبی فوردکو نیز طبق همین شیوه دارای رنگی سبز بوده و کاملا عطر و طعم میوه تازه را در خود دارد که می توان به محصول منتقل نمود. از طعم های دیگر فوژل های فوردکو می توان به فوژل توت فرنگی ، فوژل آلبالو ، فوژل تمشک ، فوژل موز ، فوژل سفید صدفی ريال فوژل کارامل و… اشاره نمود.

شرکت سی تاک در زمینه های گسترده ای در صنعت نان ، قنادی و غذایی کشور فعالیت داشته که از جمله محصولات این شرکت می توان به لاکتوز ،  پودر  خامه ، پودر چربی ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی ، امولسیفایر ، طعم دهنده های گوشت و مرغ ، پودر کاکائو ، بهبود دهنده ، کاراگینان ، انواع پروبیوتیک و… اشاره نمود . مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک انجام پذیرفته است که از جمله آنها می توان به فوندانت ، کرمفیل ، فومر ، کریمر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با محصولات فو عرضه شده توسط شرکت سی تاک  لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید و یا با کارشناسان بخش فروش ما در ارتباط باشید .

سبد خرید
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من