در مواردی همچون تهیه غذای کودک همواره حساسیت های بسیار بالایی وجود دارد که این مورد در غذای کودک تحت برند شرکت مگله رعایت شده و یکی از اصلی ترین مواد مورد نظر در این محصول لاکتوز است که در غذای کودک از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
نقش لاکتوز در غذای کودک
مواد موجود در شیر مادر اولین کربوهیدراتی است که به وسیله انسان و تمام پستانداران مصرف می شود. نوزادی که به طور کامل با شیر مادر تغذیه می شود، در ۶ ماهه اول زندگی روزانه ۱۴-۱۰ گرم لاکتوز و در۶ ماهه دوم ۹-۸ گرم لاکتوز برحسب کیلوگرم وزن بدن دریافت میدارد.
پیشنهاد شده ۵۸-۵۴ درصد کالری مورد نیاز بدن از طریق کربوهیدراتها تأمین شود؛ بنابراین کربوهیدرات دریافتی در ۶ ماهه اول باید ۱۵-۱۰ گرم و در ۶ ماهه دوم ۱۳-۱۰ گرم بر حسب کیلوگرم وزن بدن در روز باشد.
از آن جا که محتوای لاکتوز شیر مادر در مقایسه با شیر گاو بیشتر است، باید مقدار این ماده شیرسازگار شده(Adapted milk) تاحد ۸-۷ درصد افزایش داده شود.
میزان مناسب این ماده برای تامین کربوهیدرات مورد نیاز کودک ۱۲-۸ گرم در لیتر است. سایر کربوهیدراتها مثل ساکارز، گلوکز، فروکتوز، مالتوز یا نشاسته نیز گاهی اوقات اضافه می شوند. غنیسازی غذای کودک بهتر است با لاکتوز انجام شود، زیرا کربوهیدرات طبیعی رژیم غذایی کودک است.
این ماده به جز در شیر، به شکل دیگری در طبیعت وجود ندارد.
در صورت نیاز به داشتن اطلاعات بیشتر لطفا به شبکه های اجتماعی شرکت پارس سی تاک آوا مانند تلگرام ، اینستاگرام ، یوتیوب و یا توئیتر مراجعه فرمائید.