آدرس: تهران، شهرک استقلال، بلوار دکتر عبیدی، خیابان دهم، پلاک ۱

لاکتوز مش 80 و 200 موجود شد

فهرست مطالب

لاکتوز مش 80 و 200 موجود شد

به اطلاع شما عزیزان می رساند که لاکتوز مگله در دو مش 80 و 200 با کاربرد در صنایع غذایی و قنادی موجود شده است . این لاکتوز محصول کمپانی مگله و تولید کشور آلمان است . لاکتوز در تولیدات خوراکی و لبنی کاربرد فراوانی دارد . جهت آشنایی بیشتر با لاکتوز ، ادامه این مقاله را مطالعه کنید :

لاکتوز و میزان شیرین کنندگی و تاثیر گذاری در محصول :

لاکتوز به عنوان کربوهیدرات شیر با وجود ارزش تغذیه ای بالا شیرین کنندگی محدودی دارد ، تقریبا حدود 1/6 شکر ( 1661 % ) در محلولها خاصیت شیرین کنندگی دارد و استفاده از آن در غلظت های مختلف در کاهش شیرینی محصولات نقش موثری دارد. همچنین بدون اضافه کردن شیرینی زیاد مقدار مواد جامد کل را افزایش می دهد و در نتیجه به عنوان پرکننده در تولید محصولات نیز کاربرد دارد.

لاکتوز در محصولات مختلف صنایع غذایی کاربردهای فراوانی دارد. بعضی از خصوصیات کاربردی مطلوب لاکتوز شامل موارد زیر می باشد:

کاهش شیرینی، بهبود غلظت محصول، شرکت در واکنش قهوه ای شدن و بهبود رنگ محصول، تشدید کنندگی طعم، افزایش ارزش تغذیه ای ،افزایش ماندگاری و احساس چشایی و دهانی مطلوب

)1 لاکتوز در شکلات : اضافه کردن حدود 3 تا 11 % لاکتوز در شکلاتهای شیری، کارامل ها، تافی های شیری و شکلاتهای شیری،سفید و تلخ 2 کاربرد اساسی دارد. در این محصولات لاکتوز نه تنها به عنوان جایگزین قسمتی از پودر شیر خشک با افزایش طعم شیری باعث بهبود طعم و همچنین رنگ محصولات می شود بلکه به عنوان جانشین بخشی از شکر نیز شیرینی محصول را کاهش می دهد در نتیجه در مجموع علاوه بر بهبود کیفیت باعث کاهش قیمت تمام شده می گردد. همچنین با جذب پیگمنتها و بوهای نامطبوع باعث بهبود طعم می گردد.

)2 لاکتوز در آب نبات: افزودن لاکتوز در آب نبات باعث کاهش شیرینی محصول می شود و همچنین با کاهش خاصیت هیگروسکوپیک ، چسبندگی آن را به لفاف بسته بندی کاهش داده و با به تاخیر انداختن کریستالیزه شدن بافت محصول، قابلیت جویدن و زمان ماندگاری را بهبود می بخشد.

)3 لاکتوز درمحصولات آردی : لاکتوز باعث افزایش حجم، بهبود بافت، افزایش ماندگاری و بهبود خصوصیات ظاهری با کاهش رتروگرادسیون نشاسته می شود. با شرکت در واکنش مایلارد قهوه ای شدن سطح را افزایش می دهد و باعث بهبود طعم و رنگ محصول می شود .با بهبود خصوصیات امولسیفایر ی شورتنینگ ها باعث ایجاد بافت مطلوب وساختار سلولی یکنواخت می شود.

)4 لاکتوز در انواع کوکی و دونات : باعث جداشدن راحت محصولات از قالب شده و همچنین باعث مقاومت بیشتر خمیر در تغییرات پروسه شده و در نتیجه محصولات شکل خود را در طول پخت حفظ می کنند.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با لاکتوز ، کابرد لاکتوز ، قیمت لاکتوز و همچنین لاکتوز مش 80 و 200 مگله لطفا با کارشناسان واحد فروش شرکت سی تاک در ارتباط باشید :

02144448411

02144965014

شرکت سی تاک در زمینه های گسترده ای در صنعت نان ، قنادی و غذایی کشور فعالیت داشته که از جمله محصولات این شرکت می توان به  پودر  خامه ، پودر چربی ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی ، امولسیفایر ، طعم دهنده های گوشت و مرغ ، پودر کاکائو ، بهبود دهنده ، کاراگینان ، انواع پروبیوتیک و… اشاره نمود . مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک انجام پذیرفته است که از جمله آنها می توان به فوندانت ، کرمفیل ، فومر ، کریمر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با محصولات فو عرضه شده توسط شرکت سی تاک  لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید و یا با کارشناسان بخش فروش ما در ارتباط باشید .

سبد خرید
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من