کوکتل رد رانر
کوکتل رد رانر ، نوشیدنی تقریبا ترشی است که البته می توان طعم آنرا کمی شیرین کرد اما این امر به مذاق ِ دوستداران نوشیدنی های ترش چندان خوش نمی آید! چرا که مواد تشکیل دهنده این نوشیدنی طبعی ترش و کمی تلخ دارند که طرفداران خود را به همین دلیل شیفته خود کرده . هرچند توصیه می شود که برای تلطیف طعم کوکتل رد رانر و کم کردن از تلخی درون آن با آبمیوه هایی مانند آب پرتقال و یا آب آناناس تهیه شود. کوکتل رد رانر ما از سیروپ های بادام تلخ فو و سیروپ انار فو و آب پرتقال تهیه می شود. سیروپ بادام تلخ جدا از طعم خاص خود ، عطری فراموش نشدنی نیز به همراه دارد که تداعی کننده مزه ترش و بی نظیر این سیروپ است که به همراه سیروپ انار تلفیقی ترش و بی نظیر از این میوه پائیزی ارائه میکند. با همۀ تلخی و ترشی این کوکتل تضمین می کنیم که به محض یکبار نوشیدن ِ کوکتل رد رانر ، برای همیشه مشتری پروپا قرص آن خواهید بود! در ادامه طرز تهیه و مواد لازم جهت تهیه کوکتل رد رانر را تشریح خواهیم کرد.
مواد لازم :
سیروپ بادام تلخ فو : 20 میلی لیتر
آب پرتقال : 120 میلی لیتر
سیروپ انار فو : 10 میلی لیتر
توت فرنگی و یا لیموی خرد شده جهت تزئین و طعم دهی به کوکتل : به میزان لازم
در ابتدا سیروپ انار را با آب پرتقال مخلوط نموده به هم میزنیم . سپس یخ را به آن اضافه نموده داخل شیکر با هم میکس می کنیم . پس از آن یخ خرد شده را داخل لیوان ریخته و مایع به دست آمده را به آن اضافه می کنیم . در انتها سیروپ بادام تلخ فو را با استفاده از استوپر روی یخ ها می ریزیم تا طعم بادام تلخ به صورت مستقل خودنمایی کند. نکته : در صورتیکه قصد ندارید به هنگام نوشیدن ، طعم بادام تلخ خیلی مشخص و قوی نشود ، سیروپ بادام تلخ را از همان ابتدا با دیگر مواد میکس کنید.
نوش جان
شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر عصاره مخمر ، لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فومر ، کرمفیل و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با عصاره مخمر لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.