ژله های براق کننده فوردکو
ژله های براق کننده فوردکو (فوژل) بیشتر به منظور تزئین کیک ها استفاده می شوند اما باید بدانیم که کاربرد فوژل ها بسیار بیشتر است. ژله های براق کننده فوردکو یا فوژل را در ترکیب با مواد دیگر و به عنوان سس فرانسه یا سس فرانسوی بر روی کیک و دسر ریخته و طرح های زیبایی به دست می آوردند. فوژل ها بسته به طعمی که دارند رنگ های متفاوت و منحصر به فردی نیز دارند به طور مثال فوژل پرتقال به رنگ نارنجی است، فوژل توت فرنگی قرمز و فوژل انبه زرد رنگ است. فوژل ها را می توان با همدیگر ترکیب نموده و رنگ و طرح هایی خاص و تکرار نشدنی ایجاد نمود.
اما ژله های براق کننده علاوه بر تزئین، کارایی های دیگری نیز دارند. از فوژل ها برای ایجاد طعم بر روی کیک و دسر نیز استفاده می شود. به دلیل اینکه فوژل ها به طور کامل از میوه تهیه می شوند خصوصیات میوه ها را نیز دارا هستند. این خصوصیات شامل رنگ ، عطر و طعم میوه ها می شود. به همین منظور از فوژل برای اضافه کردن طعم به محصول استفاده می شود. می توانید یک کیک را به صورت کامل با فوژل پوشانده و طعم میوه های دلخواه خود را به آن اضافه کنید. با این کار علاوه بر آنکه نیازی به استفاده از میوه ها ندارید طرحی یکنواخت و زیبا هم به کیک می دهید. ضمن اینکه می توانید مطمئن باشید که این ظاهر زیبا و طعم ِ دلنشین طول عمری بسیار بیشتر از میوه دارد چراکه میوه ها به مدت کوتاهی تازه می مانند و پس از مدت زمان کمی شروع به پلاسیده شدن و کپک زدن می کنند در صورتیکه اگر از ژله های براق کننده استفاده کنید می توانید تا زمان بسیار زیادی از سلامت کیک خود اطمینان داشته باشید.
از خصوصیات دیگر ژله های براق کننده فوردکو ، می توان به محافظ بودن آن اشاره نمود. به دلیل اینکه فوژل ها به صورت تقریبا مایع هستند می توانید به صورت یکدست بر روی کیک بریزید. به این شکل روی کیک خود یک لایه محافظ ایجاد نموده اید که از تماس هوا با کیک و همچنین لایه های بیرونی آن جلوگیری می کند. همانطور که می دانید اگر هوا با کیک تماس داشته باشد بیات شدن کیک تسریع می شود و اگر از میوه بر روی آن استفاده کرده باشید زودتر از زمان معمول فاسد و پلاسیده شده و طعم و بوی خود را از دست می دهند. بنابراین اگر از فوژل به مثابه یک لایه روکش محافظ بر روی کیک استفاده کنید می توانید کیک را به میزان بسیار بیشتری در یخچال نگهداری کنید بدون اینکه اولا فوژل ساختار خود را از دست نمی دهد و به همان شکلی که روز اول بر روی کیک کشیده اید می ماند و ثانیا موادی که زیر فوژل قرار دارند نیز با هوا تماس پیدا نکرده و هیچ تغییری در بافت و طعمشان پیش نمی آید.
تا اینجا خصوصیات فوژل به صورت کلی بیان شد اما فوژل های براق کننده فوردکو خصوصیاتی اختصاصی نیز دارند که فقط مربوط به برند فوردکو است. این خصوصیات به قنادی ها و یا افرادی که در منزل کارهای مرتبط با شیرینی را انجام می دهند کمک می کند که محصولی به مراتب با کیفیت تر و خوشمزه تر ایجاد کنند. چند نمونه از این خصوصیات در ادامه بیان می شود:
-
ژله های براق کننده فوردکو کاملا از میوه ساخته شده اند بنابراین کاملا طبیعی هستند و در تولید آنها موادی ارگانیک به کار رفته است. بنابراین می توانید با خیال راحت از سالم بودن فوژل ها، آنها را بر روی انواع شیرینی استفاده نمایید.
-
ژله های براق کننده فوردکو به دلیل ساختار خود طعمی مشابه به میوه دارند. این موضوع برای افرادی که به وجود طعم میوه در کیک علاقه مندند کمک می کند که بدون استفاده از میوه و یا پوره میوه ها، طعم انواع میوه را بر روی کیک خود اضافه کنند.
-
فوژل ها خوش خوراک هستند. به بیان بهتر (یا همانطور که قناد ها عنوان می کنند ) فوژل فوردکو در دهان نمی ماسد. به خوبی با کیک و دیگر مواد ترکیب شده و به آسانی جویده و هضم می شوند. این خصوصیات موجب رضایت مشتری می شود چرا که هم طعمی کاملا طبیعی را حس می کند و هم برای هضم آن دچار مشکل نمی شود.
-
در فوژل شکلات فوردکو کاکائو وجود ندارد! این نکته بسیار حائز اهمیت است چرا که اگر در ژله های براق کننده از کاکائو استفاده شود ( مانند برخی برندها که از کاکائو در ژله هایشان استفاده می کنند) موجب ترشیده شدن ژله شده و پس از زمان کمی بویی بسیار بد به خود می گیرد. به همین دلیل در فوژل شکلات فوردکو اثری از کاکائو وجود ندارد و دقیقا به همین دلیل است که فوژل شکلات فوردکو خوشمزه و خوش طعم است و بوی بسیار دلنشینی هم دارد.
-
ژله های براق کننده فوردکو قابلیت آبخوری دارند. این نکته از نظر اقتصادی موجب صرفه جویی می شود. می توانید به هر یک کیلو فوژل تا 40 درصد (معادل 400 گرم) آب اضافه کنید. همین امر باعث می شود که از هر 1000 گرم فوژل، 1400 گرم فوژل به صورت آماده به کار به دست آورده و بسته به میزان شل یا سفتی که می پسندید بر روی محصول بریزید.
-
در روزهای آتی در مورد فوژل های سیلور (یا اکلیلی) هم خواهیم نوشت اما به صورت خلاصه لازم است بدانید که ژله های براق کننده فوردکو به صورت سیلور هم وجود دارند که در آنها از دانه های مصنوعی اکلیل استفاده نشده و شما به یک فوژل درخشان و زیبا و در عین حال کاملا سالم دسترسی خواهید داشت.
-
ژله های براق کننده فوردکو شفاف هستند و پس از مخلوط کردن با آب هم مات نمی شوند. این امر به زیبایی ظاهری کیک کمک شایان توجهی می کند چون هم می توانید میوهای زیر فوژل را به نمایش بگذارید و هم می توانید سطحی درخشان و جذاب روی کیک ایجاد کنید.
-
فوژل های فوردکو حباب نمی زنند. حباب ها به دلیل بافت کشسان روی ژله های بی کیفیت به وجود می آیند. ژله های براق کننده فوردکو به دلیل اینکه کیفیت فوق العاده ای دارند حباب نمی زنند و به همان شکل اولیه و یکدست باقی می مانند.
-
فوژل فوردکو کاربری متنوعی و زیادی دارد. از ژله های براق کننده فوردکو در ساخت و تزئین کیک ، دسر ، شیرینی های تر، شیرینی های خشک، شیرینی اتریشی ، بلژیکی و… استفاده می شود.
برای دریافت قیمت ها و اطلاعات بیشتر در ارتباط با فوژل های فوردکو با کارشناسان فروش شرکت سی تاک در ارتباط باشید:
02144965014 الی 17
09921718126
شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر کرم فیلینگ فوردکو ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با کرم فیلینگ فوردکو لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.