پودر کيک براوني 400گرمي فوردکو
تماس بگیرید
مواد اولیه جهت تهیه کیک براونی فوردکو:
پودر کیک براونی فوردکو :1بسته
تخم مرغ: 2عدد
آب یا شیر :1پیمانه (200g)
کره:100g
آماده سازی کیک:
ابتدا فر را روشن کرده و در دمای 180 درجه سانتی گراد(350 درجه فارنهایت) تنظیم نمائید تا گرم شود.
سطح داخلی قالب را با روغن چرب کرده و یا از کاغذ روغنی استفاده نمائید.پودر براونی فوردکو را در ظرف گود بریزید.
کره ذوب شده را به آن اضافه نموده و با قاشق هم مخلوط نمائید سپس تخم مرغ ها و آب را به مخلوط اضافه کنید.
به مدت 3 دقیقه با دور کند همزن مخلوط کنید تا خمیری یکنواخت بدست آید.
این خمیر نسبتا رقیق می باشد.خمیر را در قالب بریزید. قالب را به مدت حدود 40-35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک در قالب به مدت 15 دقیقه خنک شود و سپس از قالب خارج کنید.
بافت این کیک کاملا مرطوب می باشد.برای طعم بهتر میتوان از یک قاشق پودر فندق در خمیر براونی استفاده نمود.
?نکات مهم:پس از قرار دادن کیک داخل فر ، درب فر را تا 15 دقیقه باز نکنید.از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر کیک در آب بیشتر از 2/3 نشود
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.