طراحی سایت

تزئین کیک با خمیر فوندانت

تزئین کیک با خمیر فوندانت در قنادی یک مهارت محسوب می شود . پیش از آنکه مشتری شما طعم کیک را بچشد با ظاهر کیک شما مواجه می شود . بنابراین قنادان همیشه سعی می کنند که ظاهر کیک خود را بهبود ببخشند . برای تزئین و بهتر کردن ظاهر کیک راه های متفاوتی وجود دارد . می توان به وسیله کرمفیل ، فیلینگ ، شکلات های گرم و سرد مانند اکلر یا گلاسو که روی کیک کشیده می شود آنرا تزئین کرد و یا می توان تزئین کیک با خمیر فوندانت را انتخاب نمود . برای تزئین کیک با خمیر فوندانت به وسیله خاصی نیاز ندارید . تنها باید کمی از خمیر فوندانت فو را تهیه کنید و از آن برای روکش کردن کیک استفاده نمائید و برای بیشتر کردن این تزئینات می توانید از قالب های فوندانت متنوع که به همین منظور تهیه می شود استفاده کنید . قالب های فوندانت بسیار متنوع بوده و در اشکال متفاوت موجود است که دست قنادان را برای تزئین کیک بسیار باز می گذارد . در ادامه در مورد تزئین کیک با خمیر فوندانت آموزش ها و توصیه هایی را یادآوری می نماییم .

#تزیین_کیک
#کاور_کیک

#تزئین_کیک_با_خمیر_فوندانت
#خمیر_فوندانت
مواد لازم جهت تزئین کیک با خمیر فوندانت :
آب : ۴ قاشق غذاخوری
ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری
کره : ۱۰گرم
شکلات سفید تخته ای : ۲۰ گرم
گلوکز : ۳۰ گرم
گلیسیرین خوراکی : ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند الک شده : ۳۰۰ گرم

یک ظرف را تا نصفه آب میکنیم و روی گاز قرار میدهیم . نوع ظرف چندان مهم نیست اما بهتر است از شروفی که ته گرفته و یا جرم می گیرند خودداری کنید . یک ظرف دیگر روی ظرف آب قرار میدهیم و ۴ قاشق آب را داخل ظرف میریزیم بعد پودر ژلاتین را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پودر ژلاتین کامل داخل آب حل شود بعد گلوکز را اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس گلیسیرین خوراکی را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و سپس کره و شکلات سفید را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات و کره کاملا داخل مواد حل شده و مواد کاملا صاف و یکدست شوند . مواد آماده شده را کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتند . پودر قند را با الک ریز الک میکنیم و مواد را به پودر قند اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم سپس با دست شروع میکنیم به ورز دادن مواد تا خمیری کاملا صاف و یکدست بدست بیاوریم . دقت داشته باشید پودر قند زیاد اضافه نکنید اگر پودر قند زیاد شود فوندانت شما خشک میشود . فوندانت آماده شده را داخل نایلون قرار دهید و بمدت یکساعت در بیرون از یخچال استراحت دهید

روش کار با فوندانت جهت تزئین کیک با خمیر فوندانت :

یک قاشق غذاخوری پودر قند و یک قاشق غذاخوری ارد نشاسته‌ی ذرت را با هم مخلوط کنید و روی میز کار بپاشید و سپس فوندانت را پهن کنید . در حین کار مدام فوندانت را جابجا کنید که به میز کار نچسبد سپس کیک را با فوندانت کاور کنید یا فوندانت را با کاتر قالب بزنید . نکته: کیک زیر فوندانت را میتوان با خامه یا گاناش یا انواع کرمها کاور کرد . اگر با خامه کاور کردید مقدار خامه را کم استفاده کنید بخاطر اینکه رطوبت خامه باعث شل شدن فوندانت میشود . فوندانت شما اگر خشک شد مقداری گلیسیرین به دست بکشید و فوندانت را ورز دهید تا مجددا نرم شود . فوندانت را در نایلون و در ظرف دردار در محیط آشپزخانه نگهداری کنید.

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر پودر کیک و فوندانت ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با پودر کیک و فوندانت  لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code