طراحی سایت

تزئین کیک با فیلینگ

تزئین کیک با فیلینگ یکی از راه هایی است که هم به بهتر شدن طعم و هم به زیباشدن ظاهر کیک کمک می کنید . با استفاده از تکنیک تزئین کیک با فیلینگ در واقع با یک تیر دو نشان می زنید . فیلینگ یکی از راهکار های تشدید طعم است که علاوه بر طعم ، شکل ظاهری کیک را در نگاه مشتری و یا میهمانان شما بهبود می بخشد . فیلینگ ها در طعم های متفاوتی موجود هستند که بسته به نوع و طعم کیک شما می توانید از آنها استفاده کنید . به طور مثال فیلینگ فو در طعم های شکلات ، موز ، پرتقال و … تولید می شود و طعم بسیار خوبی هم دارد . در ادامه نحوه تزئین کیک با فیلینگ را شرح می دهیم . در صورتیکه در مورد دستور تزئین کیک با فیلینگ و یا دیگر دستورهای کیک .وو شیرینی پزی ما نظر یا پرسشی داشتید لطفا با ما در ارتباط بگذارید .

#کیک
#تزئین_کیک_با_فیلینگ

ابتدا کیک مورد نظر خود را از ارتفاع به سه لایه تقسیم می کنیم . لایه رویی کیک را در طرف مورد نظرمون قرار میدیم و روی کیک را با آبمیوه و به وسیله فرچه مرطوب می کنیم .سپس خامه روی کیک را که با آبمیوه مرطوب کرده بودیم و خامه فرم گرفته روی کیک می‌گذاریم و با پالت آنرا صاف میکنم . برای مواد میانی هر ماده ای که خواستید می توانید استفاده کنید . ما از ترکیب موز گردو استفاده کرده و روی خامه ریختیم . سه لایه به همین روش درست می کنیم و بعد از آن که سه لایه به اتمام رسید یک لایه نازک را اطراف کیک خامه می گذاریم و با پالت آنرا صاف میکنیم . به این مرحله آستر کشی گفته می شود . زیاد صاف شدنش مهم نیست چون بعدا یک لایه خامه روی آن کشیده می شود. بعد از آستر کشی حدود یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کیک خودش را بگیرد . بعد از حدود یک ساعت از یخچال بیرون می آوریم . از اینجا به بعد مراحل خامه کشی نهایی با پالت و آب گرم انجام می شود .

برای خامه کشی نهایی به یک طرف آب گرم رو به داغ ، دستمال کاغذی آشپزخانه یا حوله و پالت نیاز داریم که می توانیم به جای پالت از اتوی فوندانت هم استفاده کنیم که اختصاصا برای شکل دهی به فوندانت طراحی و ساخته شده است. ابتدا خامه روی کیک می گذاریم و بعد پالت را در آب گرم فرو میکنیم و با دستمال کاغذی خشک کرده بلا فاصله روی خامه میکشیم تا حرارت پالت و همچنین خود پالت باعث صاف شدن خامه شود این کار را تا آنجا ادامه می دهیم که خامه ای که روی کیک قرار دارد به همراه خامه اطراف کیک صاف شود . با هر بار استفاده از پالت یا اتوی فوندانت آنرا تمیز کنید که خرده هایی که احیانا به آنها می چسبد باعث زمخت شدن و نا مرتب شدن ظاهر کیک نشود . حالا رو و اطراف کیک صاف شد . حدود یک دو ساعت دیگر داخل یخچال قرار می دهیم تا برای تزیین نهایی آماده شود . برای تزیین آن می توانید از فوندانت های رنگی استفاده کنید که ما از فوندانت نارنجی استفاده کردیم . با قالب فوندانت گل مینا ، فوندانت را قالبمی زنیم و وقتی کیک را از یخچال بیرون آوردم گلها را که که قالب زده بودیم روی روکش خامه قرار می دهیم . برای تزئینات و ریزه کاری های دیگر هم می توانید از قالب فوندانت های دیگر استفاده کنید که به اشکال مختلف موجود است . به طور مثال قلبهای کوچک ، که از قالب فوندانت قلب برای آنها استفاده شده و در ساخت آنها از فوندانت سفید می توان استفاده کرد تا رنگ بندی خوبی به وجود بیاید . همچنین می توان کمی رنگ خوراکی به آن اضافه نموده و سپس با قالب فوندانت قلب ، قالب بزنید .

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر پودر کیک و فوندانت ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با پودر کیک و فوندانت لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code