طراحی سایت

دسر تارت کره

دسر تارت کره ای را می توان هم به عنوان دسر پس از غذا استفاده نموده و هم به عنوان عصرانه به همراه چای و قهوه سرو نمود . دسر تارت کره ای با وجود طعم بسیار دلچسب خود از مدت ماندگاری بالایی برخوردار نیست چرا که در ساخت این دسر از مواد اولیه ای استفاده می شود که در مدت کوتاهی فاسد شده و دیگر قابل استفاده نیستند . بنابراین توصیه می شود که قبل از تهیه دسر تارت کره ای از سالم بودن مواد اولیه مورد استفاده مانند شیر ، تخم مرغ و یا وانیل حتما اطمینان حاصل کنید . دسر تارت کره ای را می توانید در اغلب قنادی ها و کافه ها سفارش دهید اما به دلیل نحوه تهیه بسیار آسان آن می توانید آنرا به راحتی در منزل نیز تهیه نمایید . در ادامه مواد لازم و دستور تهیه دسر تارت کره ای تشریح می کنیم . در صورتیکه در مورد دسر تارت کره ای پیشنهاد و یا توصیح بیشتری در نظر داشتید لطفا با ما در میان بگذارید .

#تارت_کره_ای

?مواد لازم جهت تهیه دسر تارت کره ای :

تخم مرغ : 15عدد

روغن مایع : 600گرم

شیر : 1کیلو

آرد : 3500گرم

نمک : 1 قاشق غذا خوری

روغن قنادی ۴۴ : 2 کیلو گرم

مایه خمیر : 40 گرم

وانیل : به مقدار لازم

?طرز تهیه دسر تارت کره ای :

ابتدا روغن مایع ، شیر ، تخم مرغ ، نمک و مایه خمیر را داخل میکسر می ریزیم و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم . بعد آرد را ریخته و همزن را روشن میکنیم تا با دنده کند کار کند تا خمیر یکدستی بدست آید . بدون استراحت روغن کره ای را وسط آن میگذاریم وسه تا شش لا میریم ( وسط هر سری لا رفتن 10دقیقه استراحت میدهیم ) بعد از اتمام لاها روی میزکار آرد پاشیده و خمیر را پهن میکنیم به قطر حدود یک سانت یا کمی کمتر ( این مورد بستگی به خواست خود شما دارد ) بعد آرد روی خمیر را تمیز کرده با شانه سوراخ سوراخ میکنیم.  اینکار باعث می شود هم مغز خمیر پخته شده و هم یکدست حجم پیدا کرده و ظاهر مناسبی پیدا کند یا به اصطلاح قنادی چپ نکند بعد مقداری زرده تخم مرغ آماده میکنیم و داخلش کمی شربت و نمک میریزیم و با قلم مو روی خمیر میکشیم سعی کنیم بیشتر بکشیم که بعدا جلوه بهتر و جذاب تری پیدا کند . بعد از زدن زرده قبل از اینکه خشک شود دوباره شانه یا چنگال میکشیم که راه راه شود . کمی صبر میکنیم زرده خشک شود و بعد با هفت چرخ بصورت مربع برش میدهیم و یا قالب میزنیم داخل سینی میچنیم و روی آنرا کرمفیل با هر طعمی که دلخواه شما بود میزنیم تا بصورت حلقه ای در آید . سپس وسط حلقه کرمفیل انواع میوه ( آلبالو ، گیلاس ، زردآلو ، توت فرنگی و آناناس و… ) و یا انواع آجیل و مغزی ( بادام ، فندق ، بادام هندی ، پسته شامی و… البته توجه کنید مغزی شما نباید شور باشند ) میگذاریم وبدون استراحت داخل فر بادرجه 180 الی 200 درجه قرار میدهیم بمدت تقریبی 20دقیقه که البته به دمای فر هم بستگی دارد . صبر میکنیم تا به خوبی روی شیرینی ما رنگ بگیرد . بعد از پختن و خنک شدن کمی شربت زده و ژله مغزی آب شده میزنیم روی کار و داخل سینی میچینیم . دسر تارت کره ای ما آماده شده است ، نوش جان !

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر پودر های کیک ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مواد اولیه و لوازم قنادی  لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code