طراحی سایت

دسر شکلاتی

دسر شکلاتی یکی از محبوب ترین خوراکی هاست که میتوان به عنوان دسر و پس از غذا سرو نمود. دسر شکلاتی به دلیل طعم گیرا و خوشمزه شکلات در بین اقشار کم سن و سال تر نیز طرفدار داشته و افراد بسیاری از آن استقبال می کنند. برای تهیه دسر شکلاتی به مواد اولیه ای مانند هات چاکلت و کمی شکلات نیاز دارید. به راحتی تهیه شده و درصورتیکه در تهیه آن دقت و حوصله به خرج دهید می توانید دسر شکلاتی را به صورت سفت شده و بسیار خوش مزه تهیه نموده و  از آن لذت بیشتری ببرید. علاوه بر آنکه دسر شکلاتی به راحتی تهیه شده و می توانید در بازه های زمانی مختلف آنرا تهیه کنید . در ادامه ، مواد لازم و طرز تهیه دسر شکلاتی را آموزش می دهیم . در صورتیکه در مورد این رسپی پیشنهاد یا نقدی داشتید لطفا به ما اطلاع دهید.

#دسر_شکلاتی
?مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیرۀ دسر شکلاتی :

آب جوش : 1 و 2/1 لیوان
آب سرد : 2/1 لیوان
پودر ژلاتین : 12 گرم معادل 1 و 2/1 قاشق سوپخوری
پودر هات چاکلت آماده : 3 بسته
شکر : 4 قاشق سوپخوری

شکلات سیاه و تلخ یا ( dark chocolate ) : به اندازه 50 گرم ( می توانید به جای شکلات سیاه از یک بسته دیگر هات چاکلت اسفاده کنید )

?طرز تهیه ژلاتین دسر شکلاتی :

آب جوش و شکر و پودر هات چاکلت را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود . پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده و کنار میگذاریم. به این ترتیب قسمت اول دسر شکلاتی ما انجام می شود . به سراغ قسمت های دیگر رفته و طبقات و مواد دیگر را آماده می کنیم.

?مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن دسر شکلاتی :

شیر : 1 و 2/1 لیوان
شکر : 5 قاشق سوپخوری
پودر هات چاکلت : 1 بسته
آب سرد : 2/1 لیوان
پودر ژلاتین : 12 گرم معادل 1 و 2/1 قاشق سوپخوری

?طرز تهیه دسر شکلاتی :

شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی مراقب باشد که نجوشد. حالا هات چاکلت را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود . حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده و کنار میگذاریم.

?مواد لازم برای قسمت سفید دسر شکلاتی :

شیر : 2 لیوان
شکر : 8 قاشق سوپخوری
وانیل : 4/1 قاشق چایخوری
خامه : 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین : 18 گرم معادل 1 و 5/3 قاشق سوپخوری( تقریبآ 2 ق.س )
آب سرد : 2/1 لیوان

?طرز تهیه دسر شکلاتی برای آماده سازی نهایی :

پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود . شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود . سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود . ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا از داغی بیافتد . حالا شیر و ژلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود . قالب مخصوص ژله را با قلمو چرب کرده (خیلی کم ) در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود در قسمت اول با قاشق چایخوری در فرو رفتگی های قالب ریخته ( یک قاشق ) سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم ( باز در این جا هم یک قاشق چای خوری ) و بعد از نیم بند شده لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید ( 1 قاشق چای خوری ) و برای بار بعد با قاشق بزرگتر به ترتیب تیره ،کرم ،سفید . تا کم کم شیار های داخل قالب بوسیله ژله ها پر شود در مراحل مقدار ژله بیشتری می ریزیم تا ظرف پر شود.ودریخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود.

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر پودر های کیک ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مواد اولیه و لوازم قنادی  لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code