طراحی سایت

شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی یا شیرینی گل محمدی یکی از شیرینی های محبوب و البته رایج ایران است . شیرینی دانمارکی تقریبا در تمامی قنادی ها و شیرینی فروشی ها یافت می شود . که به صورت داغ و یا سرد نیز مصرف می شود . نحوه پخت و آماده سازی شیرینی دانمارکی بسیار آسان بوده و به وسیله مواد نه چندان تخصصی نیز تهیه می شود . شاید در یافتن و استفاده از کرمفیل کمی به مشکل بخورید که می توانید از شرکت سی تاک ، هم به صورت آنلاین و هم به صورت تلفنی بهترین نوع کرمفیل را تهیه و در شیرینی دانمارکی خود استفاده کنید . توجه داشته باشید که برای تهیه شیرینی دانمارکی باید صبر و تحمل بالا داشته و از کار کردن با مواد به کار رفته در آن خسته نشوید . هر چه صبر و حوصله و البته دقت بیشتری به خرج دهید نتیجه بهتری نیز به دست خواهید آورد . در ادامه مواد لازم و دستور پخت شیرینی دانمارکی را تشریح خواهیم نمود .

مواد لازم جهت تهیه شیرینی دانمارکی :

شکر : 500 گرم

تخم مرغ : 15 عدد

روغن مایع : 500 گرم

پودر هل یا وانیل : به مقدار لازم

خامه قنادی : 200 گرم

شیر یا آب ولرم : 600 گرم

ارد قنادی : 3 کیلو

نمک : قاشق چایخوری

آبلیمو : 4 قاشق غذاخوری

مایه خمیر : 50 گرم ( در زمستان تا دو برابر میشه زد )

روغن مارگارین ( کره ) 1600 گرم.
طرز تهیه.

مایه خمیر را به وسیله یک قاشق شکر در دو لیوان آب ولرم وکمی آرد خیس میکنیم و صبر میکنیم خوب عمل آمده و وز کنه بیاد بالا بعد تخم مرغ ، روغن ، مایع شکر ، نمک ، وانیل ، آب و خامه را باهم قاطی میکنیم بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه میکنیم و بعد آرد را میریزیم ورز میدیم یا داخل میکسر میریزیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد نباید زیاد سفت باشد میزاریم حدود ده دقیقه استراحت کنه بعد روغن مارگارین را وسط خمیر گذاشته و 3 تا 4 لا یا دو تا شش لا میریم. یعنی خمیر را بصورت گرد پهن میکنیم وروغن را وسطش میریزیم . چهارگوشه خمیر را روی روغن میاریم و با وردنه ضربات آرومی بهش میزنیم و پهن تر و درازتر میکنیم سپس برمی گردانیم روی هم تا چهارتا لایه بوجود بیاد . دوباره خمیر را چرخانده و سه بار این عمل را انجام می دهیم . وسط هر لا رفتن 5 دقیقه استراحت لازمه بعد خمیر را باز میکنیم روی میز کار و با هفت چرخ برش میزنیم به عرض 5 سانت و به ضخامت حدود چهارمیلی متر کرم یا کرمفیل را داخل قیف ریخته و میزنیم وسطش ( کرم شل نباشه که از وسط خمیر میزنه بیرون ) دو طرف خمیر را سفت ومحکم میچسبونیم به هم ، بر میگردونیم و روی خمیر را با آرد پاک کن تمیز میکنیم . تخم مرغ را با برس یا قلم مو میزنیم روش ( داخل تخم مرغ یک پنس نمک وچند قطره شربت میزنیم ) شکر کنجد مغز تخمه وخلال بادوم و…. هر چی دوست دارید میپاشید . بعد برش میزنیم اندازه 5 یا 7 سانتیمتر و بعد داخل سینی میچینیم با فاصله یک بند انگشت و 1 ساعت تو دمای محیط بمونه تا برسه و حجمش دوبرابر بشه بعد در دمای 250 درجه فر قرار میدهیم (توی خونه درجه کمتر هم جواب میده ) تا رنگ بگیره از فر درمیاریم و بعداز کمی خنک شدن روش کمی شربت میزنیم وکمی هم ژله مغزی آب شده و میل میکنیم .

توصیه های ما برای به دست آوردن یک شیرینی دانمارکی خوب و با کیفیت :

1 . مایه خمیر باید خوب عمل بیاید فاسد وتاریخ گذشته نباشد.

2 . بعد از چیدن داخل دیس درجای گرم بزاریم تا خوب برسه و پف کند وگرنه بعداز پخته شدن خشک میشود.

3 . دانمارکی باید 12 لا داشته باشد یا 3 تا لای 4 تایی و یا دوتا 6 لایی .

4. برای دورنگ کردن خمیر شیرینی دانمارکی ، کمی از همون خمیرتون را قبل از گذاشتن روغن مارگارین برداشته وکاکائویی میکنیم و لایه های خمیرتون که تموم شد خواستین بازکنین روی خمیر کمی تخم مرغ یا آب میزنین و خمیر کاکائویی راپهن کرده و میچسبونین روی خمیر و مجددا بازش میکنین.

نکات مهم :

1 ) خمیر و کره از لحاظ سفت و نرمی در یک سطح باشند ، یعنی یکی نرم و یکی سفت نباشد.

2 ) ظرفی که برای خمیر مایه استفاده میکنید نباید چرب باشد.

2) این خمیرباید حداقل 1 یا 2 ساعت قبل از پخته شدن در دمای محیط بماند تا حجم آن دو برابر شود.

3) اگر خمیر مایه شما بالا نیامد یعنی خمیر مایه فاسد است و شما با عوض کردن خمیر مایه از خراب شدن خمیرتان جلوگیری میکنید.

4) خمیر مایه را در یخچال یا جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهداری کنید.

5) در دانمارکی از روغن مارگارین یا کره استفاده کنید اما از روغن 50 هم میتونید استفاده کنید درصورت نیاز.

6) افزودنی هایی مثل وانیل یا هل سلیقه ای هستند.

7) دستور تهیه کرم داخل ِ دانمارکی یا پیراشکی داخل کانال تلگرام شرکت سی تاک موجود است.

8) بدون آبلیمو و نمک هیچ اتفاقی برای کارجهای داخل منزل نمیوفته اما اگر احیانا از آرد سبوسدار استفاده میکنید حتما نمک بزنید.

9) برای اندازه های خانگی تمام موارد را تقسیم بر 10 کنید.

10) مدلهای دانمارکی فوق العاده زیاد است اما اگر لا رفتن خمیر برایتان مشکل است بدون اینکه خمیر را لا بزنید میتونید مدلهای زیادی بزنید و امتحان کنید . حتی بهتر است داخل روغن سرخ کنید ( پیراشکی ) .

11) برای طعم دادن به شیرینی دانمارکی می تونید از طعم دهنده و یا سیروپ هم به عنوان شربت استفاده کنید .

نوش جان

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر سیروپ ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سیروپ  لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code