طراحی سایت

کوکتل کوپاکابانا

کوکتل کوپاکابانا از روی منطقه ای در ناحیه جنوبی شهر ریودوژانیرو که در کشور برزیل واقع شده است نامگذاری شده و به دلیل اینکه نوعی از این نوشیدنی با استفاده از سیروپ هایی مشابه تهیه می شود کوکتل کوپاکابانا نیز به همین شکل نامیده می شود . کوکتل کوپاکابانا به دلیل استفاده از آب لیمو و سیروپ نعنا فو طبعی بسیار خنک دارد که آنرا برای روزهای گرم بسیار ایده آل می کند . می توانید از کوکتل کوپاکابانا جهت پذیرایی از میهمانان خود در روزهای تابستانی استفاده کنید . در ادامه مواد لازم و طرز تهیه کوکتل کوپاکابانا را شرح خواهیم داد .

مواد لازم جهت تهیه کوکتل کوپاکابانا :

سیروپ کیوی فو : 20 میلی لیتر

سیروپ نعنا فو : 5 میلی لیتر

آب لیمو ترش تازه : 20 میلی لیتر

اسپرایت : به میزان دلخواه

اسلایس لیمو یا میوه های گرمسیری : به میزان دلخواه

تمامی مواد را به جز اسپرایت با یکدیگر مخلوط کرده داخل شیکر می ریزیم و سپس کمی یخ خرد شده را به آن اضافه می کنیم . سپس مجددا کمی یخ خرد شده داخل لیوان ریخته مواد را به آن اضافه می کنیم و در نهایت با استفاده از استوپر اسپرایت را بر روی نوشیدنی پخش کرده، لیوان را به وسیله اسلایس میوه تزئین نموده و نوشیدنی را سرو می کنیم . نوش جان

کوکتل کوپاکابانا

کوکتل کوپاکابانا

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر انواع سیروپ و سیروپ کوکتل های فو ، پودر های کیک ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مواد اولیه و لوازم قنادی  لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code