طراحی سایت
تزئین کیک با فیلینگ
تزئین کیک با فیلینگ
خرداد 20, 1397
شیرینی گردویی
شیرینی گردویی
خرداد 21, 1397
نمایش همه

تزئین کیک با خمیر فوندانت

تزئین کیک با خمیر فوندانت

تزئین کیک با خمیر فوندانت

تزئین کیک با خمیر فوندانت در قنادی یک مهارت محسوب می شود . پیش از آنکه مشتری شما طعم کیک را بچشد با ظاهر کیک شما مواجه می شود . بنابراین قنادان همیشه سعی می کنند که ظاهر کیک خود را بهبود ببخشند . برای تزئین و بهتر کردن ظاهر کیک راه های متفاوتی وجود دارد . می توان به وسیله کرمفیل ، فیلینگ ، شکلات های گرم و سرد مانند اکلر یا گلاسو که روی کیک کشیده می شود آنرا تزئین کرد و یا می توان تزئین کیک با خمیر فوندانت را انتخاب نمود . برای تزئین کیک با خمیر فوندانت به وسیله خاصی نیاز ندارید . تنها باید کمی از خمیر فوندانت فو را تهیه کنید و از آن برای روکش کردن کیک استفاده نمائید و برای بیشتر کردن این تزئینات می توانید از قالب های فوندانت متنوع که به همین منظور تهیه می شود استفاده کنید . قالب های فوندانت بسیار متنوع بوده و در اشکال متفاوت موجود است که دست قنادان را برای تزئین کیک بسیار باز می گذارد . در ادامه در مورد تزئین کیک با خمیر فوندانت آموزش ها و توصیه هایی را یادآوری می نماییم .

#تزیین_کیک
#کاور_کیک

#تزئین_کیک_با_خمیر_فوندانت
#خمیر_فوندانت
مواد لازم جهت تزئین کیک با خمیر فوندانت :
آب : ۴ قاشق غذاخوری
ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری
کره : ۱۰گرم
شکلات سفید تخته ای : ۲۰ گرم
گلوکز : ۳۰ گرم
گلیسیرین خوراکی : ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند الک شده : ۳۰۰ گرم

یک ظرف را تا نصفه آب میکنیم و روی گاز قرار میدهیم . نوع ظرف چندان مهم نیست اما بهتر است از شروفی که ته گرفته و یا جرم می گیرند خودداری کنید . یک ظرف دیگر روی ظرف آب قرار میدهیم و ۴ قاشق آب را داخل ظرف میریزیم بعد پودر ژلاتین را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پودر ژلاتین کامل داخل آب حل شود بعد گلوکز را اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس گلیسیرین خوراکی را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و سپس کره و شکلات سفید را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات و کره کاملا داخل مواد حل شده و مواد کاملا صاف و یکدست شوند . مواد آماده شده را کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتند . پودر قند را با الک ریز الک میکنیم و مواد را به پودر قند اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم سپس با دست شروع میکنیم به ورز دادن مواد تا خمیری کاملا صاف و یکدست بدست بیاوریم . دقت داشته باشید پودر قند زیاد اضافه نکنید اگر پودر قند زیاد شود فوندانت شما خشک میشود . فوندانت آماده شده را داخل نایلون قرار دهید و بمدت یکساعت در بیرون از یخچال استراحت دهید

روش کار با فوندانت جهت تزئین کیک با خمیر فوندانت :

یک قاشق غذاخوری پودر قند و یک قاشق غذاخوری ارد نشاسته‌ی ذرت را با هم مخلوط کنید و روی میز کار بپاشید و سپس فوندانت را پهن کنید . در حین کار مدام فوندانت را جابجا کنید که به میز کار نچسبد سپس کیک را با فوندانت کاور کنید یا فوندانت را با کاتر قالب بزنید . نکته: کیک زیر فوندانت را میتوان با خامه یا گاناش یا انواع کرمها کاور کرد . اگر با خامه کاور کردید مقدار خامه را کم استفاده کنید بخاطر اینکه رطوبت خامه باعث شل شدن فوندانت میشود . فوندانت شما اگر خشک شد مقداری گلیسیرین به دست بکشید و فوندانت را ورز دهید تا مجددا نرم شود . فوندانت را در نایلون و در ظرف دردار در محیط آشپزخانه نگهداری کنید.

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر پودر کیک و فوندانت ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با پودر کیک و فوندانت  لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.