طراحی سایت
پودر کاکائو کریس کوکو
پودر کاکائو کریس کوکو
اسفند 10, 1398
کوکتل
تابستان، فصل کوکتل های خنک !
اردیبهشت 29, 1399
نمایش همه

شارلوت، نسل جدید دسر

شارلوت نسل جدید دسر

شارلوت، نسل جدید دسر

یکی از بخش های تولید شیرینی در قنادی ها بخش دسرکاری است. معمولا در قنادی ها از ژلاتین برای تهیه دسرها استفاده می شود. به این صورت که پودر ژلاتین به صورت مستقیم با آب یا شیر مخلوط میشود، سپس مخلوط ایجاد شده در یخچال یا فریزر قرار داده شده و فریز می شود. بدینصورت دسر آماده می شود. اما استفاده از پودر ژلاتین معایبی نیز دارد که به شرح ذیل هستند:

  • دسر تهیه شده با استفاده از پودر ژلاتین تغییر رنگ پیدا می کند به طور مثال دسر توت فرنگی در ابتدا که با پودر ژلاتین تهیه می شود قرمز رنگ است اما پس از فریزر شدن به رنگ صورتی تغییر می کند.
  • دسرهای تهیه شده با پودر دسر معمولا ساختار خود را از دست می دهند، کج می شوند یا به اصطلاح فرو می ریزند. این امر علی الخصوص در مناطقی که گرم تر هستند و دمای بالاتری دارند بیشتر اتفاق می افتد. حتی ممکن است درون دسرهای صاف خالی شده و روی دسر حفره به وجود بیاید.
  • بر روی اکثر دسرها حباب ایجاد شده و ظاهر دسر را به شکلی نامنظم و نازیبا درمی آورد. گاها این حباب ها به شکلی گسترده و مانند کف بر روی دسر خودنمایی می کنند.
  • دسر های ایجاد شده با پودر ژلاتین عمر طولانی ندارند و پس از مدت زمان محدودی به صورت پاستیل درآمده، لاستیکی می شوند و لطافت خود را از دست می دهند. این موضوع، بر روی طعم دسر نیز تاثیر گذاشته و دسر را تلخ می کند.
  • به دلیل اینکه دسر از تنوع بالایی برخوردار است وزن و طعم آن بسیار سنگین می شود. در بعضی از موارد دسر با کرم فیلینگ ها با طعم های متفاوت ترکیب می شود تا دسر با طعم های متنوع ایجاد شود. به طور مثال در صورتیکه پودر ژلاتین با کرم فیلینگ پرتقال ترکیب شود وزن آن بیشتر شده و هضم آن نیز برای افراد سخت تر می شود و یا اگر پودر دسر با دلی کارامل ترکیب شود نیز ممکن است همین مشکل رخ دهد. از آن گذشته دسر ِ آماده شده با ژلاتین بوی ناگواری هم پیدا می کند که رفع این مشکل موجب ایجاد دردسرهای بسیاری برای قنادی ها می شود.
  • استفاده از پودر ژلاتین هزینه انبارداری بالایی تحمیل می کند. چرا که در کنار پودر ژلاتین باید مواد اولیه دیگری نیز در انبار داشته باشید. به همین دلیل فضای بیشتری از انبار شما اشغال شده و امکان استفاده از فضای مفید انبار را نخواهید داشت.
  • در نهایت زمانی که باید صرف ساختن دسر آماده شود بسیار زیاد خواهد بود. برای آماده سازی دسر به یک شخص خاص نیاز است که پودر ژلاتین را با مواد مورد نیاز ترکیب کرده و دسر را آماده سازد.

 

موارد گفته شده موجب می شود تهیه دسر در قنادی بسیار زمان بر و پرهزینه شود. این نکات موجب می شود که بسیاری از افراد از تهیه دسر صرف نظر کنند. اما به راحتی و با استفاده از یک فرمول خاص و آسان می  توان تمامی این مشکلات را برطرف نمود. برای تهیه دسر نیاز به فرمولی دارید که علاوه بر هزینه پایین، زمان زیادی نیاز نداشته، دوام بالاتری داشته باشد و علاوه بر آن قابلیت ترکیب با مواد افزودنی دیگر را داشته باشد بی آنکه طعم آن ترش شده و یا وزن دسر بسیار سنگین شود. چاره کار استفاده از پودر دسر شارلوت فوردکو است:

شارلوت نسل جدید دسر

شارلوت نسل جدید دسر

پودر دسر آماده فوردکو (همانطور که از نام آن پیداست) آماده بوده و نیاز به آماده سازی ندارد. تنها کافیست با آب داغ و خامه مخلوط شود تا در زمانی بسیار سریع، دسری خوش طعم و خوش عطر ایجاد شود. پودر دسر شارلوت رنگی ثابت داشته و قبل و بعد از فریز شدن تغییر رنگ نمی دهد. مشکل ایجاد حباب یا کف به هیچ عنوان در دسر آماده شارلوت بروز پیدا نمی کند. با پودر دسر آماده شارلوت ، دسری زیبا و یکدست ایجاد خواهد شد. ضمن آنکه پودر دسر آماده فوردکو، ساختار خود را حفظ کرده و در مقابل تغییرات دمایی تغییر شکل نمی دهد یا فرو نمی ریزد.

پودر دسر آماده شارلوت فوردکو به میزان دست کم 50 درصد سبک تر بوده و هضم آن برای تمامی افراد در هر سنی آسان است. ضمن اینکه دسر به دست آمده با استفاده از پودر دسر شارلوت ماندگاری بالایی داشته و به جرات می توانید تا یک هفته دسری با همان طعم تازه و بافت ِ خوشگوار داشته باشید. دسر شارلوت فوردکو ترش نشده و عطری دلنشین نیز ایجاد می کند. پودر دسر آماده فوردکو را می توانید در بسته های سبک نیز در اختیار داشته باشید که این امر به دلیل کمتر شدن هزینه انبارداری بسیار به صرفه است. ضمن اینکه می توانید بسته های کوچک را تا مدتهای طویل نگهداری کرده و به هنگام ضرورت از آن برای ساخت دسرهای مورد نظر خود استفاده کنید.

در نهایت با توجه به زمان سپری شده بر روی دسر و همچنین نیروی کاری که باید دسر را ایجاد کند مشخص است که استفاده از پودر دسر آماده فوردکو راهکاری بسیار به صرفه ، آسان و سریع است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با شارلوت، نسل جدید دسر فوردکو، لطفا با کارشناسان شرکت سی تاک در ارتباط باشید:

02144965014 الی 17

 

شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر کرمفیل پرتقال فو ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با کرمفیل پرتقال فو  لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.