کوکتل فونیکس
کوکتل فونیکس با استفاده از سیروپ آیریش کرم و سیروپ قهوه ساخته می شود . همچنین به دلیل وجود خامه و شیر در تهیه کوکتل فونیکس توصیه می شود که پس از صرف غذا های سنگین نوشده نشود . هرچند که کوکتل فونیکس بسیار خوش طعم بوده و در ترکیب با یخ خنکای دلنشینی نیز پیدا می کند . بهتر است کوکتل فونیکس را با یخ خرد شده و بسیار ریز تهیه کرد . به این ترتیب نوشیدنی ، شکل ظاهری و طعمی مانند یخ در بهشت پیدا می کند . کوکتل فونیکس به عنوان نوشیدنی عصرگاهی و با ترکیب با کیک کاکائو و شکلاتی نوشیده می شود . اما همانطور که پیش از این هم گفته شده بود ، مصرف کوکتل با مقدار دوز آن کاملا بستگی به ذائقه شما دارد . می توانید مقدار مصرفی برخی از مواد اولیه آن را کم کنید . در ادامه به تشریح رسپی کوکتل فونیکس و مواد لازم جهت تهیه آن می پردازیم .
مواد لازم جهت تهیه کوکتل فونیکس :
سیروپ آیریش کرم فو : 20 میلی لیتر
سیروپ قهوه فو : 10 میلی لیتر
شیر : 80 میلی لیتر
خامه : 2 قاشق دسر خوری
ابتدا شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا کاملا یکنواخت و یکدست شود سپس سیروپ آیریش کرم فو را به همراه سیروپ قهوه فو به ان اضافه نموده و مخلوط می کنیم . کمی یخ ( به مقدار لازم ) به نوشیدنی اضافه کرده ، داخل بلندر ریخته و تا زمانی که یخ کاملا خرد شده و ریز شود مخلوط می کنیم . جهت تزئین نوشیدنی می توان از پودر قهوه و یا کمی شکلات روی نوشیدنی استفاده نموده و در انتها به دلیل سازگاری با طعم قهوه و آیریش کرم می توان از دکور سس کارامل فو برای تزئین و تشدید طعم نوشیدنی استفاده نمود . نوش جان
شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر سیروپ ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سیروپ لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.