کرمفیل در تیتاپ
کرمفیل در تیتاپ هایی که تهیه می کنید چه نقشی دارد ؟ آیا می توان از کرمفیل در تیتاپ استفاده کرد ؟ کیک تی تاپ یکی از کیک های شناخته شده است که علاوه بر طعم خوبی که دارد پخت بسیار آسانی هم دارد و بسیاری از افراد خانه دار ، پخت این کیک را در منزل هم امتحان کرده اند . لازم به ذکر است که کیک تی تاپ به انواع گوناگونی پخته می شود و رسپی های بسیاری هم دارد . در این رسپی که ما بر ای شما قرار می دهیم از کرمفیل در تیتاپ ِ خودمان استفاده کرده ایم . برای آن دسته از عزیزانی که با کرمفیل کار نکرده اند و یا از کارکرد کرمفیل در تیتاپ و دیگر کیک ها اطلاعات کافی ندارند : کرمفیل سی تاک به دلیل کارایی های بالا و استثنایی خود یکی از بهترین گزینه ها جهت استفاده در کیک های ترکیبی محسوب می شود . کرمفیل سی تاک محصول شرکت فو بوده و تحت برند سی تاک در ایران عرضه می شود . از کرمفیل سی تاک میتوان به عنوان رو کش و یا مغزی داخل کیک استفاده کرد . به این ترتیب می توانید انواع طعم ها را داخل کیک خود گنجانده و هر مشتری را بنا بر سلیقه و ذائقه اش راضی نگه دارید . به همین دلیل است که ما تصمیم گرفتیم از کرمفیل در تیتاپ خود استفاده کنیم . کرمفیل سی تاک نسبت به دیگر کرمفیل ها از مزایای عمده ای برخوردار است که از آن جمله می توان به نکات برجسته ای اشاره کرد : کرمفیل سی تاک کم شیرین بوده و به همین دلیل دل را نمی زند . . البته این به آن معنی نیست که چون کرمفیل سی تاک کم شیرین است پس اصلا طعم شیرینی داخل خود ندارد . بلکه به این معنی است که کرمفیل سی تاک ، شیرینی متعادلی داشته و طعمی مطبوع به کیک و شیرینی شما می بخشد . همین مسئله در مورد دیگر محصولات فو نیز برقرار است به طور مثال فوندانت های فو که تحت نظر شرکت سیتاک در ایران عرضه می شوند نیز علاوه بر ظاهر و بافت بسیار زیبا و مطبوع خود از طعم ملایم و دلپذیری نیر برخوردار هستند .
مزیت دوم کرمفیل سی تاک این است که داخل کار نمیخوابد. اگر شغل شما قنادی بوده باشد می دانید که یکی از بزرگترین چالش ها در کار با کرمفیل این است که کرمفیل داخل کار می خوابد و به این ترتیب نه تنها از از طعم و شکل واقعی خود فاصله می گیرد بلکه محصول را نیز خراب می کند . به این ترتیب می توانید مطمئن باشید که این اتفاق به هیچ عنوان در مورد کرمفیل سی تاک رخ نخواهد داد و شما محصولی کاملا منظم و یکدست به دست می آورید . علاوه بر این کرمفیل سی تاک از کار بیرون نمی زند . این امر به دلیل کیفیت بالای کرمفیل سی تاک رخ می دهد که مواد داخل آن یکپارچگی خود را از دست نداده و شکل کلی خود را حفظ می کند . یکی دیگر از مواردی که بسیار حائز اهمیت است ماندگاری کرمفیل است . چرا که ممکن است از کرمفیل در تهیه محصولاتی استفاده شود که زمان مصرف آن چند روزی به طول می انجامد به همین دلیل مهم است که از کرمفیلی استفاده شود که حالت و طعم اولیه خود را برای مدتها حفظ کند . کرمفیل سی تاک بعد از چند روز حالت اولیه خود را از دست نداده و اصطلاحا تبدیل به پاستیل نمی شود . کرمفیل سی تاک وزن کم نمی کند و با وزن اولیه خود باقی می ماند . در ادامه طرز تهیه و مواد لازم جهت تهیه کرمفیل در تیتاپ را توضیح خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه کیک تی تاپ :
10 عددتخم مرغ بزرگ
آرد : 250 گرم
شکر : 200 گرم
شربت بار : 40 گرم
روغن مایع : 40 گرم
اب : کمتر از 50 گرم
بکینگ پودر : نوک قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
درجه فر : ۱۸۰
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می زنیم و سفیده را بعد از اینکه مدت زمانی صبر کردیم تا خنک شود ، میریزیم داخل همزن تا پف کند بعد شکر را ریخته و آرام آرام وقتی که شکر را ریختیم دور همزن را پایین آورده ، زرده میریزیم بعد از یک دور که هم خورد همزن را خاموش میکنیم . مایع بدست امده را میریزیم در ظرفی که از قبل کمی شربت بار درونش ریختیم با کمی آب و اسانس یا وانیل بعد مواد به دست آمده را کمی هم میزنیم و سپس بکینگ پودر و آرد را با هم الک کرده و همزمان که آهسته آهسته میریزیم در مایع آرد را با همزن هم میزنیم . توجه داشته باشید که باید مواد را در ۳ دیس قرار داده و در فر قرار دهیم تا وقتی درمیاد با خامه جفت کنیم. اگر ۳ تا دیس نشد میتونیم درون یک دیس درست کنیم و بعد با چاقو برش داده ۳ قسمت کرده بعد با خامه جفت میکنیم. فقط به اندازه بریزیم تو دیس که کوچک نباشد . بنابراین دیسی به ابعاد 40×30 سانتی متر نیاز داریم .
نکته مهم :برای رفع بوی تخم مرغ میتوانید از اسانس و یا طعم دهنده استفاده کنید .
نکات قابل توجه :
1-تی تاب چند لایه است که میتوانید بین دو لایه تی تاپی و یک لایه مافین قرار بدهید که میشود ۳ لایه
2-از انواع کرمفیل در تیتاپ میتونید استفاده کنید اما علاوه بر کرمفیل از خامه هم میتونید استفاده کنید.
3- کرمفیل فو خوب و متعادل است اما اگر احساس می کنید که تی تاپ شما سنگین شده میتونید با خامه قاطی کنید.
4-برای تیتاب اگر بخواهید مواد میانی کاراملی باشه باید 1 لایه از مواد بریزید وقتی پخت ، روی تیتاپ مخلوط شکر دانه ریز و کاکائو بپاشید و گریل رو روشن کنید اجازه دهید شکر روی کیک آب شه و کاراملی شه بعد 2 لایه دیگه از مواد کیک ریخته و تا زمان پخت کامل صبر کنید ، اما اگر قصد داشتید تا کرمدار شود ، از ترکیب خامه قنادی ، خامه صبحانه و کرمفیل میتوانید بعد از پخت بین دو لایه بمالید.
شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر کرمفیل ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، فومر و فوژل اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با کرمفیل لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید.