سیروپ کارامل
سیروپ کارامل فو ، یکی از پرکاربردترین سیروپ هاست . چرا که از سیروپ کارامل هم می توان در صنعت قنادی به منظور افزایش و تظدید طعم و عطر و غلظت برخی از کیک ها و محصولات قنادی خاص استفاده نمود و هم می توان از آن برای تهیه برخی سس ها استفاده نمود . سس هایی که تنها در صنعت قنادی کاربرد داشته و به منظور لایه سازی کیک و ایجاد چسبندگی مابین تکه های آن استفاده می شوند . سیروپ کارامل فو علاوه بر قنادی در صنایع وابسته به خوراکی و تغذیه نیز کاربرد بسیاری دارد . به طور مثال در کافه ها و کافی شاپ ها برای تهیه نوشیدنی های لوکس و جذاب از ترکیب چند نوشیدنی و آب میوه بهره می برند که به آن کوکتل می گویند . اما برای خاص کردن و همچنین بخشیدن طعم ِ متفاوت به نوشیدنی باید از حداقل یک سیروپ استفاده شود به همین منظور ، سیروپ کارامل فو به دلیل سازگاری بیشتر با اکثر نوشیدنی ها و طعم ها ، تبدیل به یکی از بهترین گزینه ها جهت استفاده و میکس در نوشیدنی های مختلف شده است . جهت آشنایی هرچه بیشتر با سیروپ کارامل بهتر است که در ابتدا با کارامل آشنا شویم .
کارامل ( به زبان انگلیس : Caramel ) رنگی خوراکی است ، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها وجود دارد . همچنین کارامل ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی نیز به وجود میآید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست میآید . در این شیوه ، کارامل به صورت مستقیم از ترکیبات شکر حاصل می شود . البته روش تهیه آن مصنوعی و به صورت صنعتی است اما سعی می شود که کارامل به دست آمده حاوی همان خواص و شرایط ِ خوراکی کارامل های طبیعی باشد از همین کارامل عمدتا در تهیه سیروپ کارامل فو استفاده می شود . کارامل در ابتدا مایع است و کم کم سفت شده و تبدیل به حالتی همانند ژله می شود . این رنگ آشنا و چشم نواز ، در غلظتهای مختلف ، رنگهای زرد روشن تا قهوهای تیره را ایجاد میکند که گاهی به رنگ سیاه نیز میل می کند . از کارامل خشک در مخلوط های جامد و خشک شده استفاده میشود . بیشترین مقدار کارامل در تهیه نوشابههایی که حاوی کولا هستند و همچنین محصولات نانوائی مصرف میشود. رنگ خوراکی کارامل ، مصارف گسترده در صنایع غذایی و دارویی دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود :
- نوشابهسازی ( کوکا کولا )
- تولید و تهیه سرکه
- تولید ماءالشعیر
- تولید نان و شیرینی
- انواع کیک ِ کارامل
- تولید فراوردههای گوشتی
- تولید انواع سُس
- انواع نوشیدنی بر پایه مخمر و عصاره مخمر
- تهیه سیروپ و کوکتل های ترکیبی
همانطور که مشاهده نمودید کارامل محصولی پر مصرف در صنایع وابسته به خوراک و تغذیه است . به همان اندازه سیروپ کارامل فو نیز در مواردی که نیاز به مواد افزودنی وجود دارد نقش بسیار پر رنگی ایفا می کند . به طور مثال در پست های قبلی طرز تهیه و مواد لازم برای برخی از کوکتل ها را قرار دادیم که می توان از سیروپ کارامل فو به عنوان طعم دهنده اصلی و یا جانبی در آن استفاده نمود . سیروپ کارامل فو را میتوان به عنوان تعدیل کننده طعم و عطر نیز در کوکنل های متفاوت که طعم تندی دارند استفاده نمود . سیروپ کارامل فو دارای غلظت بسیار بالا و طعمی بی نظیر است که می توان آنرا به نسبت یک به هشت تا نسبت یک به ده با آب یا آب میوه مخلوط نموده و نوشیدنی متعادلی به دست آورد که برای استفاده در میهمانی ها و یا برای پذیرایی از مشتریان یکی از بهترین گزینه ها محسوب می شود .
شرکت پارس سی تاک آوا تامین کننده لوازم قنادی ، ابزار و مواد اولیه قنادی از کمپانی های مطرح اروپایی مانند مگله meggle ، فو fo و لوکس levex می باشد. علاوه بر سیروپ کارامل فو ، لوازم قنادی ، ابزار قنادی ، ماشین آلات قنادی و مواد اولیه دیگری نیز توسط شرکت سیتاک عرضه می شود که از جمله آنها می توان به لاکتوز ، پودر چربی ، پودر خامه ، فوندانت ، کرمفیل ، سیروپ ، فومر و فوژل اشاره نمود . جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سیروپ کارامل فو لطفا به صفحات ما در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، اینستاگرام ، توئیتر و یا یوتیوب مراجعه بفرمائید. جهت دریافت اطلاعات در رابطه با سیروپ فو و دیگر محصولات کافی شاپ با ما در ارتباط باشید .